Connect with us

Utbildning

Introduktion till teknisk analys

Published

on

Trader framför skärmar - Teknisk analys

En introduktion till hur teknisk analys fungerar. En bra start för dig som är intresserad av komma igång med att lära dig. En video på 12 minuter som går igenom grunderna vilket gör att du får koll på några av de vanligaste uttrycken och hur man använder diagram och linjer.

Om du efter att ha sett denna video är redo att lära dig olika tekniker betydligt djupare så vår utbildningssida där exempelvis video-kursen med John C Burford finns.

Utbildning

Östen Burman förklarar allt om teknisk analys

Published

on

By

Östen Burman på Avanza

Östen Burman på Avanza berättar om teknisk analys och hur man tar sig an strategin på bästa sätt. Det förklaras i en avslappnad och tillgänglig form.

Östen Burman förklarar teknisk analys
Continue Reading

Utbildning

Lär dig riskhantering

Published

on

By

Trading - Riskhantering är viktigt

Riskhantering i trading med John LönnqvistNågot av det viktigaste inom trading är riskhantering. Alla kan ha tur och göra bra affärer, men det är genom att lära sig att hantera grundläggande sätt att hantera risk som du blir en framgångsrik handlare över tid. Att göra affärer som slutar med förlust är något helt naturlig vid trading. Det viktiga för långsiktig framgång är att minimera storleken på förlusterna och maximera vinsterna.

I denna kurs får du lära dig att hantera förluster, identifiera när du ska ta en vinst, hur du använder stop loss-nivåer, väljer storlek på dina positioner, anpassar dem över tid, risk/reward och hur du tajmar affärer.

Video är tyvärr borttagen. Se andra utbildningar om trading.

Continue Reading

Utbildning

Första steget att börja med trading

Published

on

By

Introduktion till trading med John Lönnqvist

Introduktion till trading med John LönnqvistÄr du intresserad av att börja med trading? Då är denna introduktionsvideo helt rätt för dig. Denna genomgång kan sägas vara en introduktion till en introduktion. Dvs innan du börjar lära dig specifika strategier inom teknisk analys mm så får du här många goda råd vad du bör tänka på, hur du tar till dig ny kunskap och hur skapar dig en första känsla för marknaden.

Video är tyvärr borttagen. Läs mer om hur trading och teknisk analys fungerar.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.