Ja till hemaborter i Stockholm och Sverige

| 27 april, 2022 | 0 kommentarer

Hälso- och sjukvårdsregionrådet Anna Starbrink (L) välkomnar att en riksdagsmajoritet nu säger ja till hemaborter. 

– Att ge kvinnor möjlighet att efter läkarordination få läkemedel och genomföra en abort i det egna hemmet är en viktig liberal förändring. Det handlar om frihet för kvinnor att välja och är ett fint sätt att uppmärksamma och utveckla den abortlagstiftning som vi har i Sverige, säger Anna Starbrink (L).

– Nu måste beslutet om hemaborter snarast bli verklighet. Vi vill kunna införa detta i Region Stockholm så snart som möjligt, säger Anna Starbrink (L).

Rasmus JonlundPress- & kommunikationschef08-123 438 [email protected]

 

Vi är Liberalerna i Stockholms län, och Region Stockholm. För en modern hälso- och sjukvård med större frihet för patienterna. För en modern kollektivtrafik, trygg och attraktiv för fler resenärer. För en modern region för alla stockholmare, med digital tillgänglighet, möjligheter till god hälsa, arbete och ett rikt kulturliv.

För en frihet, värd att försvara.

 

Pressbild Anna Starbrink finns här https://news.cision.com/se/liberalerna-i-stockholmsregionen/i/anna-starbrink–halso–och-sjukvardsregionrad-i-region-stockholm,c2907313

Följ liberala nyheter i Stockholms län:
news.cision.com/se/liberalerna-i-stockholms-lan
stockholm.liberalerna.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.