Jula ny samarbetspartner till Liiga

| 1 september, 2022 | 0 kommentarer

Hemmafixarkedjan Jula kliver in som ny huvudsamarbetspartner till den finska hockeyligan, Liiga, i samband med att företaget etablerar sig på den finska marknaden under hösten. Samarbetet är långsiktigt och sträcker sig över flera år.  

–  Hockey är Finlands största och mest framgångsrika lagsport så det känns självklart för oss att inleda ett samarbete med Liiga. Julas ambition är att bli rikstäckande och komma lika nära det finska folkets hjärta som ishockeyn. Vi på Jula är enkla, ärliga och folkliga – något som jag tror att den finska hockeypubliken kan relatera till, säger Jaakko Soini, landschef för Jula i Finland.

I höst öppnar hemmafixarkedjan Jula sitt första varuhus och e-handel i Finland. Först ut är varuhusöppningen i Vasa i slutet av året. Under våren 2023 öppnar Jula nästa varuhus i Reso i Åboregionen och ambitionen är att öppna många fler varuhus runtom i Finland under de kommande åren.

I samband med Finlandsetableringen har Jula knutit ett flerårigt kontrakt med Liiga och kliver nu in som en av den finska hockeyligans huvudsakliga samarbetspartners.

Det känns fantastiskt att välkomna Jula till Finland och få in deras engagemang som ny samarbetspartner. Deras ”gör-det-själv”-mentalitet stämmer väl överens med både den finska identiteten och vad som krävs för att spela ishockey på elitnivå, säger Vili Nurmi, Sales Directorl på Liiga.

För mer information, kontakta:
Jaakko Soini, landschef Jula Finland OY
Mejladress:
[email protected]
Telefonnummer: +358 40 835 2791

Vili Nurmi, Sales Director Liiga

Mejladress: [email protected]

Telefonnummer: +358 50 910 6477

Om Jula
Jula Industri grundades 1979 i Sverige som ett familjeföretag på gården Jultorp utanför Skara i Sverige. Karl-Johan Blank, Julas ägare, har varit med från starten och byggt upp företaget till en av Sveriges största privatägda koncerner, Jula Holding. Koncernen har huvudkontor i Skara och verksamheter inom retail, fastigheter, finans, logistik, hotell, miljö och energi. Jula har cirka
4 500 anställda och omsatte 2021 drygt 10,4 miljarder SEK. Besök gärna
hemsidan för mer information.

Detaljhandelsföretaget Jula är koncernens ursprung och erbjuder händiga människor ett brett sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Företaget har försäljning via e-handel och över 100 varuhus i Sverige, Norge och Polen. Under hösten 2022 expanderar Jula med försäljning i Österrike och Finland. Mer om Julas historia hittar du här.

Om Liiga
Liiga är Finlands högsta division i ishockey i Finland. 15 lag slåss om Canada cup, som tilldelas den finska mästaren. Ice Hockey Championship League är den viktigaste ishockeyligan i Finland. Den grundades 1975 för att ersätta den gamla SM-serien, som spelades mellan 1928 och 1975.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.