Nicolas Leon – ny Sverigechef hos PodMe

| 1 september, 2022 | 0 kommentarer

Nicolas Leon, tidigare regionschef på Storytel samt närmare 14 års erfarenhet som strategikonsult, blir ny Sverigechef hos PodMe. Rollen har som uppdrag att vidareutveckla den svenska verksamheten för att uppnå bolagets övergripande tillväxtambitioner. 

–  Podcast är en otrolig berättarform och det har varit spännande att se den växa och utvecklas som passionerad lyssnare. Jag är oerhört glad att få vara en aktiv del i att ta utvecklingen vidare som sverigechef för PodMe, säger Nicolas.

PodMe har vuxit kraftigt sedan lansering december 2017 och är idag aktiva i Sverige, Norge och Finland. Sedan 2021 tillhör PodMe mediakoncernen Schibsted och tillsättningen av en landschef för Sverige är ytterligare ett steg för att fortsatt öka  tillväxten.

 –  Det känns otroligt kul att Nicolas valt att hoppa på vår resa. Jag tror att hans analytiska och strategiska förmåga inom abonnemangsaffären och kunskap om innehåll kommer att bli mycket viktigt för att ta PodMes Sverigesatsning till nästa nivå, säger Johan Strömberg, VD, PodMe

Nicolas Leon tillträdde rollen som Sverigechef i augusti.

– PodMe har gjort ett otroligt imponerande jobb att på kort tid erbjuda en premiumtjänst som berikar, inspirerar och väcker känslor hos podcastlyssnare och därmed hittat en unik position på den nordiska marknaden. Det känns inspirerande att få ta denna resa vidare, avslutar Nicolas.

KONTAKT

Johan Strömberg
Grundare / VD
0704-410675
[email protected]

Nicolas Leon
Sverigechef
076 847 23 71
[email protected]

OM PODME
PodMe är en streamingtjänst för podcasts och tillhandahåller lyssnarupplevelser kostnadsfritt och i abonnemangsform. PodMe finns tillgängligt på webb, i App Store och Google Play. PodMe finns i Sverige, Norge och Finland. 

 

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.