Manifestation mot bo-orättvisan i Karlstad, 3 september i Museiparken

| 1 september, 2022 | 0 kommentarer

Manifestationen är en del i en landsomfattande dag av demonstrationer och evenemang för att uppmärksamma bostadsbristen, trångboddheten och renovräkningarna som skapar en ohållbar och orättvis bostadsmarknad i Sverige. Manifestationen genomförs lördag 3 september, 10-16 i Museiparken och organiseras av Hyresgästföreningen Karlstad.

Bostaden är central för att livet ska fungera. Just nu ser vi en bostadsbrist som riskerar att explodera när byggtakten går ner, en ökad trångboddhet och allt fler renoveringar som leder till chockhöjningar av hyran. Vi får inte fortsätta normalisera en dysfunktionell bostadsmarknad och därför kräver vi att politikerna agerar mot bo-orättvisan, säger Marie Linder, förbundsordförande Hyresgästföreningen.

Hyresgästföreningen mobiliserar sin folkrörelse för att uppmärksamma bo-orättvisan och för att lyfta upp konkreta förslag på lösningar som kommer göra stor skillnad för Sveriges 3,5 miljoner hyresgäster.

Under dagen finns förtroendevalda, förhandlare och boendeutvecklare på plats för att prata kommande val om bostadsfrågan.

Vi måste lyfta vikten av en politik som garanterar allas rätt till en egen bostad och hyror som människor har råd med. Alla är välkomna ner till vårt tält på lördag! säger Emelie Lindström, ordförande Karlstadföreningen.

Praktisk information

Dag: Lördag 3 september
Tid: 10-16
Plats: Museiparken i Karlstad

Kontaktperson

Emelie Lindström
Ordförande Hyresgästföreningen Karlstad

[email protected]

Pressnummer region Mitt
010-459 15 00

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.