Kamgrad tilläggsbeställer dörrmiljöer av Ferm o Persson, ett helägt dotterbolag till TopRight

| 27 mars, 2020 | 0 kommentarer

Glasföretaget Ferm och Persson har fått en tilläggsbeställning på att att leverera kompletta dörrmiljöer till Framtiden Byggutveckling, projekt Radiotorget V Frölunda av Kamgrad. Ordervärdet är 2,75Mkr.

”Att nu Kroatiska Kamgrad återigen väljer Ferm & Persson´s glaslösningar är naturligtvis hedrande men också ett starkt kvitto på vår leveransförmåga när de nu växer i snabb takt och tar hem fler beställningar på byggnation av lägenheter i Göteborg. Jag är övertygad om att vår erfarenhet och yrkeskunnande inom komplexa glaslösningar spelar stor roll i denna affär” säger Anders Myrbäck, VD på TopRight Nordic.

Installationen startar under maj 2020 och ordervärdet för Ferm & Persson ligger på 2,75Mkr.

Läs mer på www.toprightnordic.com och www.fpglas.se

För ytterligare information vänligen kontakta:
Anders Myrbäck, VD för TopRight Nordic AB (publ) på 0703-32 30 07 eller via mail, [email protected]

Jonas Odenlund, VD för Ferm & Persson AB på 0705-41 73 03 eller mail, [email protected]   

TopRight Nordic
TopRight Nordic arbetar med modern glas- och ljusteknologi som förbättrar säkerheten på vägarna, hjälper varumärken att synas på nya sätt och förvandlar traditionella exponeringsytor till interaktiva upplevelsefönster. Ferm & Persson, HISAB, Visual Solution och TD Light är helägda dotterbolag till TopRight Nordic. TopRight Nordic AB (publ) är ett publikt aktiebolag noterat på NGM börsen.         

Ferm & Persson
Ferm & Persson är baserat i Göteborg med ett 20-tal anställda och har en tongivande roll inom glasbranschen. Bolaget grundades 1894 och arbetar med moderna glaslösningar där innovation möter tradition.

TopRight Nordic AB (publ)
Taptogatan 6  115 26 Stockholm +46(0)8 530 300 50 www.toprightnordic.com

TopRight skapar nya möjligheter med modern ljusteknik och digitalt glas.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *