Kliently utvalda till startup-programmet Time to Raise

| 28 april, 2022 | 0 kommentarer

Legaltech-appen Kliently är en av tio utvalda startups i Norden till Time to Raise’s startup-accelerator. Under åtta veckor kommer grundarna att få stöd i att resa pengar till sina startups. 

Legaltech-appen Kliently som erbjuder juridikrådgivning via videosamtal har blivit antagen till Time to Raise’s startup-program. Under åtta veckor kommer tio lovande, kvinnoledda startups från Norden att delta i acceleratorprogrammet där grundarna kommer att guidas i fundraising och få hjälp med kontakt med investerare för att maximera sina chanser att samla in kapital till sina startups.

– Vi är väldigt glada över att Kliently är en av de företag som Time to Raise valt ut och ser fram emot ett fullspäckat program där vi knyter viktiga kontakter och vässar våra färdigheter inför investeringsrundor framöver, säger Nadja Hatem, vd på Kliently. 

I mars i år öppnades ansökningar för Time to Raise’s Startup-program. Av 150 sökande valdes tio nordiska startups ledda av kvinnor har nu valts ut att delta i det åtta veckor långa programmet som fokuserar på att resa investeringar. 

Utöver Kliently deltar även Every, Dora, Nudgd, Boksnok, Imagilabs, Navari Surgical, Stack by me, Bumpy och Varannan vecka. 

Mer om Time to Raise

Programmet har skapats tillsammans med några väletablerade VC-bolagen och juridiska partners i Norden, Luminar Ventures, Northzone, Icebreaker.vc, Zenith Group, Haflo, PreSeed Ventures, DLA Piper, VNTRS, Dreamcraft Ventures, VEQ, Inventure och SEB (Venture Capital). Vårens initiativ följs av den stora framgången för den första programmet som genomfördes under hösten 2021.

Läs mer om programmet här: https://www.timetoraise.co/ttr-spring-cohort-2022

Nadja Hatemvd och grundare0736264843 [email protected]

Kliently erbjuder juridisk rådgivning till privatpersoner och småföretag via digitala möten till låg kostnad och på flera olika språk. Kliently lanserades i december 2021. Läs mer på www.kliently.se

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.