Klimator utser Gustaf Gulliksson till Head of Development & Product Management

| 5 augusti, 2022 | 0 kommentarer

Gustaf Gulliksson har utsetts till Head of Development & Product Management och kommer i denna roll ansvara för utveckling och produktledning av Klimators produktportfölj och erbjudande samt ta plats i Klimators ledningsgrupp. Gustaf ersätter i denna roll John Finér som det tidigare meddelats lämnar Klimator.

Gustaf har varit verksam i bolaget sedan februari 2019 och kommer närmast från en roll som ansvarig för Klimators DevOps team. Innan Gustaf började på Klimator så var han verksam som konsult primärt med uppdrag på Volvo Car Group som Utvecklare och Data Scientist.

För ytterligare information

Patrik Simson, VD Klimator AB
E-post: [email protected]
Telefon: +46 (0) 70 283 77 65

Om Klimator

Klimator är ett svenskt mjukvarubolag med över 30 års forskningsbakgrund från tillämpad vägklimatologi. Bolaget har två innovationer – Dataplattformen Road Condition Data (RCD) som med hög precision kan göra prognoser över vägväder i realtid och upp till 18 timmar fram i tiden, samt sensorteknologin AHEAD som i realtid kan avgöra framförvarande vägs förhållanden. Klimators syfte är att bidra till säkrare vägar och öka tillgängligheten av självkörande funktioner. Under 2020 förvärvades HedeDanmarks affärsverksamhet inom uppkopplade sensorer (IoT) för att bredda och förstärka Klimators produktportfölj.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.