Krickelin debuterar med bok om livskraft skaparlust, trädgårdsliv och hav

| 12 januari, 2022 | 0 kommentarer

Kristin ”Krickelin” Lagerqvist är en kreativ entreprenör med sociala medier som främsta plattform. Tillsammans med sin kamera har hon i över ett decennium delat med sig av sin livsåskådning, sårbarhet och kreativitet. I boken Krickelins Livskraft från trädgård & hav får vi följa med till Kristins trädgård på västkusten – en plats som fått henne att växa, förlåta och läka och som har väckt lusten till att uppleva livet med alla sinnen. 

Krickelins Livskraft från trädgård & hav är en kreativ trädgårdsbok utan pekpinnar – om att landa i det gröna och finna lust och känsla snarare än att få de perfekta rabatterna. Vi får ta del av allt från hälsofördelarna med trädgårdsarbete och kalla bad till hur man odlar med tång och gödslar med bokashi, växtfärgar tyg och inreder en keramikverkstad i trädgården. Boken är till brädden fylld av inspiration, skaparlust och att välja glädje, lek, naturen och kärlek – allt som ger en större livslust.

Kristin inspirerar och berättar om de verktyg hon använder i livet för att må bra och som kan hjälpa då man går igenom svårigheter. Det trösterika havet och den lugnande trädgården. En bok med både lustfyllda göromål och ett djup.

– Jag har precis som de flesta upplevt mörker och trauman, och jag vill dela med mig av olika sätt att hitta livskraft på. Om att hitta glädje och hopp i livet och om platser som läker. Du behöver inte åka till andra sidan jordklotet för att hitta det hälsobringande som trädgården och havet i din närhet kan ge. Min förhoppning med denna bok är att den ska bidra till människors välmående och att vi blir fler som kan hitta källor till kraft, stöd, hopp och glädje i vår närmaste natur, säger Krickelin.

I boken guidar Krickelin läsaren i olika kreativa projekt – det kan vara med leran, penseln eller kameran – och visar hur man pressar och torkar blommor och skapar vackra tavlor, framställer egen rökelse, komponerar blomsterarrangemang eller bakar älskade farmor Mildreds godaste recept som nyponsoppa eller hennes ljuvliga nötkaka dekorerad med blommor. Krickelin bjuder också in läsaren till den heliga och helande ceremoniella testunden som blir än mer sinnlig med eget te bryggt på växter som frodas i det vilda eller plockade ur den egna trädgården.

Kristin ”Krickelin” Lagerqvist har delat med sig av sin livsåskådning på sociala medier i 13 år. Hon bor med man, tre barn och hund i Varberg. Hon arbetar med flera olika affärsverksamheter, exempelvis som fotograf, coach inom sociala medier, samt att hon har en livsstilsbutik och webbshop där hon säljer sitt eget kläd- och temärke. Följ gärna Kristin Lagerqvist @krickelin på Instagram.

Krickelins Livskraft – från trädgård & hav utkommer den 15 mars hos The Book Affair.

För mer information, kontakta gärna:
Magdalena Höglund, presskontakt, tel: 0733 338840 eller e-post: [email protected]

The Book Affair är ett bokförlag som ger ut både fack- och skönlitteratur och erbjuder författare marknadens mest moderna och flexibla samarbetsavtal för alla format. Förlaget grundades 2018 av Alexandra Torstendahl och Alexandra Lidén och nischar in sig på kvalitativ utgivning och entreprenörsdrivna upphovsmän. Läs mer på www.thebookaffair.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.