Fredrik Lange blir Head of New Business för A Society

| 12 januari, 2022 | 0 kommentarer

A Society stärker sin position på konsultmarknaden genom att anställa Fredrik Lange som Head of New Business med start den 3 januari. Fredrik Lange har en lång arbetslivserfarenhet från konsultbranschen och kommer senast från en roll som Head of Professional Sales and Bid på Randstad.

P bilden Fredrik Lange Head of New Business och Jeanette Rumenius Deputy CEO

På bilden: Fredrik Lange, Head of New Business och Jeanette Rumenius, Deputy CEO.

”Jag känner mig stolt över att ha fått A Societys förtroende och jag ser fram emot att fortsätta utvecklingen av nya och befintliga kunder framöver. Med A Societys goda renommé som en personlig konsultförmedlare med djup bransch- och domänexpertis är jag övertygad om att vi tillsammans kommer lyckas hjälpa A Societys kunder och konsulter att nå nya höjder”, säger Fredrik Lange, Head of New Business, A Society.

”Fredrik delar samma värderingar och ambitioner som A Society och med Fredriks branscherfarenhet och fingertoppskänsla kommer han bidra till A Societys fortsatta framgångar. Bakom A Society finns de bästa, mest passionerade och handlingskraftiga medarbetarna och att Fredrik har valt A Society är något som företaget och alla kollegor är oerhört glada över”, säger Jeanette Rumenius, Deputy CEO, A Society.

Kontaktuppgifter:

Fredrik Lange
Head of New Business
+46 730 47 94 80
[email protected]

Emma Kröjtz
Communications Manager
+46 768 72 96 70
[email protected]

A Society är den nya tidens konsultbolag, som matchar de skickligaste konsulterna med de mest attraktiva uppdragsgivarna. Vi arbetar med kompetensförsörjning av premiumkonsulter världen över. Vi har ett globalt konsultnätverk som är byggt på långsiktiga relationer med egen-, småföretagare och partnerbolag. Vi ser till att matcha specialister till kunder med fokus på rätt person, med rätt kompetens, på rätt plats så snart som möjligt. Många av våra stora kunder befinner sig inom följande affärsområden: Life science, fordon, bank & försäkring, ICT/telekom, media, offentlig sektor, handel, flyg och försvar. Vi är en global leverantör med lokal förankring, vi kallar det ”Glocalness”!

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.