Kristin Amparo och SYLVE tillägnar ny musikvideo för Suicide Zero

| 20 december, 2021 | 0 kommentarer

Kristin Amparo och SYLVE skapar en musikvideo till deras nyskrivna jullåt för att uppmärksamma ideella organisationen Suicide Zero. Låten ”Can’t Get Into the Spirit” är artisternas nyskrivna jullåt som berör saknaden och sorgen efter förlusten av en närstående, och hur dessa känslor kan vara extra påtagliga kring julen.

Se musikvideon Can´t Get Into the Spirit

Videon är en live-upptagning av låten inspelad hemma hos Kristin Amparo tillsammans med SYLVE och musikerna Filip Ekestubbe och Tobias Wiklund producerad av Mira och Thilda Berglind tillsammans med filmaren Anton Strandh.

Kristin Amparo förlorade sin pappa i cancer i ung ålder. SYLVE förlorade sin kusin och nära vän Johanna till självmord 2016. Skapandet av låten var en del av artisternas respektive sorgeprocesser. 

– Vi har båda varit med om en hel del sorg och förluster i våra liv, och genom musiken och i den här låten specifikt kunde vi skriva om och bearbeta sorgen och saknaden efter våra nära som gått bort, säger Kristin Amparo & SYLVE.

Det blir en väldigt tydlig före- och efter-uppdelning av livet när någon nära går bort och livet blir så klart aldrig detsamma, fortsätter artisterna. 

Suicide Zero är en ideell organisation som sedan 2013 arbetar för att radikalt minska självmorden i Sverige. Många självmord begås kring jul och nyår och Suicide Zero bedriver flera kampanjer kring jul för att motverka psykisk ohälsa. 

Alldeles för många liv går till spillo och alldeles för många närstående lämnas med en livslång sorg. Vi tycker båda att Suicide Zero är en fantastisk och väldigt tydlig organisation som kommer med konkreta lösningar på en tragisk problematik. Vi är hedrade över att få vara med och stötta deras arbete med denna video och vår insamling, säger Kristin Amparo & SYLVE.

SYLVE har tidigare engagerat sig för Suicide Zero, senast med ett liveuppträdande på deras ljusmanifestation på suicidpreventiva dagen den 10 september i år.

Suicide Zero uppmanar oss som medmänniskor att höra av oss via telefon, digitalt eller träffa den som du misstänker mår dåligt eller som är ensam. Våga alltid fråga hur personen mår!

Mer information om hur du som medmänniska kan samtala med någon som mår dåligt

För dig som har det tufft finns det hjälp att få! Suicide Zero listar vägar till hjälp

Kristin Amparo och SYLVEs insamling för Suicide Zero

Presskontakt
Marcus Årskog
Yearwood PR & Productions AB
[email protected]
070-758 57 78

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *