Connect with us

Marknadsnyheter

LADY GAGA HYLLAR SITT ALBUM LOVE FOR SALE MED ETT INTIMT JAZZUPPTRÄDANDE ONLINE, EXKLUSIVT PRESENTERAT TILL FANS AV WESTFIELD

Published

on

ETT PARTNERSKAP SOM GER KUNDER EXKLUSIV ÅTKOMST TILL UPPTRÄDANDET GENOM STREAMINGPLATTFORMEN LIVE.WESTFIELD.COM OCH FAN ZONES I MER ÄN 20 FLAGSHIPDESTINATIONER

  • Fans och besökare världen över är inbjudna att lyssna till när Lady Gaga framför låtar från det nya duettalbumet med Tony Bennett, Love For Sale.
  • Virtuellt, och genom Westfield’s nätverk av globala flagship-destinationer kan kunder
    • Få åtkomst till förköp av Love For Sale-albumet via Live.Westfield.com innan det officiella släppet den första oktober, och ha möjligheten att vinna en personlig hälsning från Lady Gaga.  
    • Fira i officiella fan zones i 21 köpcentrum globalt, i 12 länder inom USA, Storbritannien och Europa.
    • Interagera med Gaga-inspirerat innehåll som visas på digitala mediaskärmar i tio länder över USA, Storbritannien och Europa. 
  • Partnerskapet stöttar Born This Way Foundation, en icke vinstdrivande organisation som grundats av Lady Gaga och hennes mamma Cynthia Germanotta, i syfte att bygga en snällare och modigare värld. Det stöttar även Exploring the Arts som grundats av Tony Bennett och hans fru Susan Benedetto för att förändra ungas liv genom utbildning inom olika konstformer.
  • Exklusiv tillgång till uppträdandet som streamas den 30 september öppnar för registrering idag på Live.Westfield.com.

Westfield – världens främsta shopping-, livsstils-, och underhållningsvarumärke – presenterar idag ett exklusivt globalt event med den Grammyvinnande artisten Lady Gaga, online och i sitt globala nätverk av flagship-destinationer, för att lansera hennes kommande album med Tony Bennett, Love For Sale.  

Megastjärnan kommer att sätta upp ett streamat uppträdande där hon hyllar jazzklassiker och hennes nya duettalbum med Tony Bennett, Love For Sale, inför det officiella släppet av albumet till allmänheten den första oktober. Partnerskapet med Westfield bygger på bolagets virtuella närvaro och fysiska platser för att föra samman fans och besökare världen över i en virtuell-möter-fysisk hybridkonsert som är unik i sitt slag

Den digitala- såväl som den fysiskt närvarande publiken kommer lyssna till när Lady Gaga uppträder med flera nya låtar från albumet, antingen på plats i en fan zone i någon av de 21 Westfieldköpcentrumen i Europa och USA, inklusive Westfield Mall of Scandinavia, eller online, där upplevelsen kommer att skapa närhet i publiken genom en ”Titta Tillsammans”-funktion där Gaga’s fans kan träffas online i grupper av sex, i privata digitala rum.

”Jag älskar att sjunga jazz, och är väldigt förväntansfull över att låta alla höra mitt nya album med Tony Bennett, Love for Sale. Jag är tacksam över att Westfield hjälper till att ta mig och mitt uppträdande till fans över hela världen även när jag inte kan resa till dem.” säger Lady Gaga i en kommentar.

“Att ingå ett partnerskap med Lady Gaga, som är en sådan ikonisk och mäktig kraft i nöjesindustrin, är en enorm möjlighet för oss att föra ihop konsumenter, både virtuellt och fysiskt, för att lansera hennes nya album. Vårt nätverk av destinationer erbjuder styrkan i att samla människor för minnesvärda upplevelser, i partnerskap med artister och varumärken. Säkerheten för våra besökare på Westfield är av yttersta vikt för oss, och därför finns ett stort antal åtgärder på plats i alla våra center, exempelvis handdesinfektionsmedel och extra städning för att hjälpa till att skapa ett lugn hos våra gäster i dessa speciella tider. Vi är så glada att leverera den här 360° Gaga-upplevelsen till fans och kunder, speciellt i de center som nyligen blivit Westfield, och vi hoppas att publiken ska njuta av upplevelsen.” kommenterar Caroline Puechoultres, Chief Customer Officer for Unibail-Rodamco-Westfield.

“Efter att ha arbetat med Westfield vid ett stort antal livemusikevent är det väldigt spännande att få möjlighet att lyfta ett artistuppträdande till nästa nivå hos Westfields publik, både on- och offline. Samarbetet är det första i sitt slag för oss där fans kommer att få möjlighet att vara en del av Lady Gagas uppträdande med klassiska jazzsånger i det intimt streamade eventet, eller på plats i en av de 21 fan zones som finns i tio olika länder, som verkligen för publik över hela världen samman.” säger Jurgen Grebner Executive Vice President International Interscope Records i ett uttalande.

Redan idag kan man registrera sig på Live.Westfield.com för exklusiv tillgång till uppträdandet den 30 september, och biljetter till den officiella fan zonen kommer att vara tillgängliga från den 20 september och kommer då att finnas här.

Westfields nätverk av flagship-destinationer, som tillsammans når över en miljard konsumenter varje år, erbjuder en unik global plattform för retailföretag, artister och varumärken att skapa livestreamade events, experimentella aktiveringar, pop-up butiker och 360° mediakampanjer. Med flagship-destinationer över USA och Europa, har bolaget meddelat att ytterligare sex köpcentrum kommer bli en del av nätverket, däribland de första köpcentrumen i Spanien, Tyskland och Österrike. Att säkerställa hälsa och säkerhet för alla våra besökare, hyresgäster och anställda i dessa och alla våra center är fortsatt en prioritet. Hälso- och säkerhetsarrangemang mot covid-19 finns på plats och följer regeringens och Folkhälsomyndighetens riktlinjer och vi fortsätter att arbeta tillsammans med vår oberoende partner Bureau Veritas för att implementera väldigt strikta standards gällande hälsa och säkerhet i våra shoppingcenter.

För mer information om kommande händelser i Westfield Mall of Scandinavia, vänligen besök www.westfieldmallofscandinavia.com.

För mer information angående det globala streamingeventet, vänligen kontakta: urw@hkstrategies.com eller klara.nygren@urw.com (tel. 073-092 90 47).

Om Unibail-Rodamco-Westfield: 

Unibail-Rodamco-Westfield är världens främsta utvecklare och förvaltare av flagshipdestinationer, med en portfolio värderad till 55.0 miljarder euro 30 juni 2021, fördelad med 86% inom handel, 7% inom kontorslokaler, 5% inom utställnings- och konferenscentrum och 2% inom service. Bolaget äger och driver för nuvarande 86 köpcentrum, varav 53 är flagshipdestinationer i Europas och USA:s mest dynamiska städer. Genom att närvara på två kontinenter och i tolv länder, erbjuder Unibail-Rodamco-Westfield en unik plattform för handelsföretag och andra varumärken att verka genom att konstant skapa nya och exceptionella upplevelser för besökare.

Med hjälp av sina 2 900 professionella medarbetare, unika meritlista och expertis har Unibail-Rodamco-Westfield en ideal position att generera överlägset värde och utveckla projekt i världsklass.

Unibail-Rodamco-Westfield utmärker sig för sin hållbarhetsagenda ”Better Places 2030”, som sätter ambitionen att skapa bättre platser som respekterar de högsta miljömålen och bidrar till bättre städer.

Unibail-Rodamco-Westfield är listad på Euronext Amsterdam och Euronext Paris, med en sekundär listning i Australien genom Chess Depositary Interests. Bolaget innehar en BBB+ rating från Standard & Poor’s, samt en Baa2 rating från Moody’s.

För mer information, vänligen besök www.urw.com, eller besök vårt mediagalleri via https://mediacentre.urw.com.

Håll dig uppdaterad om gruppen på Twitter @urw_group, Linkedin @Unibail-Rodamco-Westfield and Instagram @urw_group

Om Born This Way Foundation:

Born This Way Foundation, som grundades och leds av Lady Gaga och hennes mamma Cynthia Germanotta, stöder den psykiska hälsan hos unga och arbetar tillsammans med dem för att bygga en vänligare och modigare värld. Genom program med stor effekt, ungdomsledda samtal och strategiska, sektorövergripande partnerskap syftar stiftelsen till att göra vänlighet coolt, bekräfta ungdomars känslor och eliminera stigmat kring psykisk ohälsa. Läs mer om hur stiftelsen uppmuntrar människor att praktisera vänlighet mot sig själva och sina samhällen på bornthisway.foundation och dess plattform för berättelser, Channel Kindness, på channelkindness.orgVälgörenhetsorganisationens registreringsnummer är EIN 45-2752227.

Om Exploring the Arts

Exploring the Arts grundades 1999 av Tony Bennett och Susan Benedetto och är en offentlig välgörenhetsorganisation vars uppdrag är att förändra ungdomars liv genom en utbildning inom olika konstformer. Det startade med Frank Sinatra School of the Arts i Astoria, Queens (Tonys hemstad), och Tony och Susans vision om att hjälpa till att bygga upp robusta, hållbara program för utbildning inom konsten når nu 39 skolor på mellanstadiet och högstadiet i New York och 14 i Los Angeles. Till grund för ETA:s arbete ligger en vision om att ge tonåringar, som historiskt varit marginaliserade, större resurser och möjligheter att utvecklas inom det konstnärliga området. Läs mer om ETAs inverkan och arbete på exploringthearts.orgFederalt ID-nummer 13-4069251.  

 

Taggar:

Continue Reading

Marknadsnyheter

Studie visar att styrketräning kan lindra depression

Published

on

By

En nyligen publicerad forskningsstudie i Psychiatry Research pekar på styrketräning

som en potentiell kompletterande behandlingsstrategi för att bekämpa depression.

Genom en metaanalys av 38 tidigare studier fann forskarna att styrketräning kan

minska depressiva symtom på ett måttligt sätt. Resultaten visar att längden på

träningen, hur ofta den utförs och specifika detaljer som antal set och repetitioner

påverkar effekten av träningen på depressionen.

Depression är en vanlig sjukdom som påverkar miljontals människor över hela

världen och trots tillgängliga behandlingar återhämtar sig många inte helt. Denna

studie ger därför viktig insikt i hur styrketräning kan vara en del av en effektiv

behandlingsstrategi för depression.

Källa: https://www.psypost.org/streng…

Continue Reading

Marknadsnyheter

Kvinnor med obesitas behöver inte gå upp i vikt under graviditeten, enligt ny studie

Published

on

By

Riktlinjerna för viktuppgång under graviditet hos kvinnor med obesitas har länge varit ifrågasatta. Ny forskning vid Karolinska Institutet stödjer idén om att sänka eller ta bort rekommendationen om en viktuppgång på minst 5 kg. Resultaten publiceras i The Lancet.  

Enligt internationella riktlinjer från amerikanska Institute of Medicine (IOM) rekommenderas en kvinna med obesitas, fetma, gå upp totalt 5–9 kg under graviditeten, jämfört med 11,5–16 kg för normalviktiga. Riktlinjerna har länge varit ifrågasatta, men det har saknats evidens för att ändra dem. 

En ny studie vid Karolinska Institutet visar nu att det inte finns några ökade hälsorisker varken för modern eller för barnet vid utebliven viktuppgång hos kvinnor med obesitas klass 1 och 2 (BMI på 30-34,9 respektive 35-39,9). För kvinnor med obesitas klass 3 (BMI över 40) är utebliven viktuppgång tvärtom associerad med minskade hälsorisker.  

Studien stödjer tidigare uppmaningar om att sänka eller ta bort rekommendationen om en viktuppgång på minst 5 kg, enligt Kari Johansson, docent vid institutionen för medicin, Solna. 

– Vi hoppas att vår forskning kan ge underlag till en framtida uppdatering av nationella och internationella riktlinjer för viktuppgång under graviditet, säger hon. 

Studien är baserad på elektroniska patientjournaler och registerdata för 15 760 kvinnor med obesitas i Stockholm och på Gotland (den så kallade Stockholm Gotland Perinatal-kohorten). 11 667 av kvinnorna hade obesitas klass 1, 3160 hade obesitas klass 2 och 933 hade obesitas klass 3. De studerade graviditeterna ägde rum mellan 2008 och 2015 och gällde enkelbörd. Kvinnorna följdes upp med en medianuppföljningstid på åtta år efter förlossningen.  

Tio kända risker förknippade med viktuppgång under graviditet studerades: havandeskapsförgiftning, graviditetsdiabetes, kvarstående viktuppgång efter graviditeten, kardiometabol sjukdom hos modern, kejsarsnitt, för tidig födsel, för låg eller för hög födelsevikt hos barnet, dödföddhet och spädbarnsdöd. Riskerna viktades sedan beroende på allvarlighetsgrad i ett samlat utfallsmått. 

Sammantaget visar studien inga ökade hälsorisker vid en viktuppgång under nuvarande rekommendation eller vid utebliven viktuppgång för kvinnor med obesitas klass 1 och 2. För kvinnor med obesitas klass 3 minskade tvärtom riskerna, vid 0 kg viktuppgång sågs en riskreduktion på omkring 20 procent.  

– Utifrån detta har vi dragit slutsatsen att det inte är förknippat med några ökade risker för kvinnor med obesitas med en lägre viktuppgång än de 5 kg som dagens riktlinjer anger, säger Kari Johansson. 

Resultaten indikerar också att det finns anledning att ge särskilda rekommendationer till kvinnor med obesitas klass 3.  

– Till skillnad från idag skulle denna grupp kunna få separata rekommendationer, säger Kari Johansson. 

Forskarna ska nu gå vidare med liknande studier på de övriga BMI-klasserna övervikt, normalvikt och undervikt. 

Studien har skett i samarbete med University of British Columbia, Kanada, University of Pittsburgh, USA, och University of California, USA. Finansiärer var Karolinska Institutets stiftelser och fonder och Eunice Kennedy Shriver National Institute of Child Health and Human Development (NICHD).

Kari Johansson och medförfattarna Lisa Bodnar, och Jennifer Hutcheon ingår i ett WHO-initiativ för globala standarder för viktuppgång under graviditet. Åsikterna som uttrycks i studien återspeglar dock inte WHO:s åsikter. Olof Stephansson är medgrundare och medägare av en svensk graviditetsapp, One Million Babies. Inga andra intressekonflikter rapporteras. 

Publikation: ”Safety of low weight gain or weight loss in pregnancies with class 1, 2, and 3 obesity: a population-based cohort study”, Kari Johansson, Lisa M Bodnar, Olof Stephansson, Barbara Abrams, Jennifer A Hutcheon, The Lancet, online 28 March 2024, doi: 10.1016/ S0140-6736(24)00255-1. 
https://doi.org/10.1016/ S0140-6736(24)00255-1 

För mer information, kontakta:  
Kari Johansson, docent 
Avdelningen för klinisk epidemiologi (KEP), Institutionen för medicin, Solna, Karolinska Institutet 
E-post: kari.johansson@ki.se
Telefon: 070-695 49 26 

Olof Stephansson, professor, överläkare 
Avdelningen för klinisk epidemiologi (KEP), Institutionen för medicin, Solna, Karolinska Institutet
 
E-post: olof.stephansson@ki.se  
Telefon: 070-748 78 25 

Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet med visionen att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. I Sverige står Karolinska Institutet för den enskilt största andelen medicinsk akademisk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar. Varje år utser Nobelförsamlingen vid Karolinska Institutet mottagare av Nobelpriset i fysiologi eller medicin.

Taggar:

Continue Reading

Marknadsnyheter

Kvinnor med obesitas behöver inte gå upp i vikt under graviditeten, enligt ny studie

Published

on

By

Riktlinjerna för viktuppgång under graviditet hos kvinnor med obesitas har länge varit ifrågasatta. Ny forskning vid Karolinska Institutet stödjer idén om att sänka eller ta bort rekommendationen om en viktuppgång på minst 5 kg. Resultaten publiceras i The Lancet.  

Enligt internationella riktlinjer från amerikanska Institute of Medicine (IOM) rekommenderas en kvinna med obesitas, fetma, gå upp totalt 5–9 kg under graviditeten, jämfört med 11,5–16 kg för normalviktiga. Riktlinjerna har länge varit ifrågasatta, men det har saknats evidens för att ändra dem. 

En ny studie vid Karolinska Institutet visar nu att det inte finns några ökade hälsorisker varken för modern eller för barnet vid utebliven viktuppgång hos kvinnor med obesitas klass 1 och 2 (BMI på 30-34,9 respektive 35-39,9). För kvinnor med obesitas klass 3 (BMI över 40) är utebliven viktuppgång tvärtom associerad med minskade hälsorisker.  

Studien stödjer tidigare uppmaningar om att sänka eller ta bort rekommendationen om en viktuppgång på minst 5 kg, enligt Kari Johansson, docent vid institutionen för medicin, Solna. 

– Vi hoppas att vår forskning kan ge underlag till en framtida uppdatering av nationella och internationella riktlinjer för viktuppgång under graviditet, säger hon. 

Studien är baserad på elektroniska patientjournaler och registerdata för 15 760 kvinnor med obesitas i Stockholm och på Gotland (den så kallade Stockholm Gotland Perinatal-kohorten). 11 667 av kvinnorna hade obesitas klass 1, 3160 hade obesitas klass 2 och 933 hade obesitas klass 3. De studerade graviditeterna ägde rum mellan 2008 och 2015 och gällde enkelbörd. Kvinnorna följdes upp med en medianuppföljningstid på åtta år efter förlossningen.  

Tio kända risker förknippade med viktuppgång under graviditet studerades: havandeskapsförgiftning, graviditetsdiabetes, kvarstående viktuppgång efter graviditeten, kardiometabol sjukdom hos modern, kejsarsnitt, för tidig födsel, för låg eller för hög födelsevikt hos barnet, dödföddhet och spädbarnsdöd. Riskerna viktades sedan beroende på allvarlighetsgrad i ett samlat utfallsmått. 

Sammantaget visar studien inga ökade hälsorisker vid en viktuppgång under nuvarande rekommendation eller vid utebliven viktuppgång för kvinnor med obesitas klass 1 och 2. För kvinnor med obesitas klass 3 minskade tvärtom riskerna, vid 0 kg viktuppgång sågs en riskreduktion på omkring 20 procent.  

– Utifrån detta har vi dragit slutsatsen att det inte är förknippat med några ökade risker för kvinnor med obesitas med en lägre viktuppgång än de 5 kg som dagens riktlinjer anger, säger Kari Johansson. 

Resultaten indikerar också att det finns anledning att ge särskilda rekommendationer till kvinnor med obesitas klass 3.  

– Till skillnad från idag skulle denna grupp kunna få separata rekommendationer, säger Kari Johansson. 

Forskarna ska nu gå vidare med liknande studier på de övriga BMI-klasserna övervikt, normalvikt och undervikt. 

Studien har skett i samarbete med University of British Columbia, Kanada, University of Pittsburgh, USA, och University of California, USA. Finansiärer var Karolinska Institutets stiftelser och fonder och Eunice Kennedy Shriver National Institute of Child Health and Human Development (NICHD).

Kari Johansson och medförfattarna Lisa Bodnar, och Jennifer Hutcheon ingår i ett WHO-initiativ för globala standarder för viktuppgång under graviditet. Åsikterna som uttrycks i studien återspeglar dock inte WHO:s åsikter. Olof Stephansson är medgrundare och medägare av en svensk graviditetsapp, One Million Babies. Inga andra intressekonflikter rapporteras. 

Publikation: ”Safety of low weight gain or weight loss in pregnancies with class 1, 2, and 3 obesity: a population-based cohort study”, Kari Johansson, Lisa M Bodnar, Olof Stephansson, Barbara Abrams, Jennifer A Hutcheon, The Lancet, online 28 March 2024, doi: 10.1016/ S0140-6736(24)00255-1. 
https://doi.org/10.1016/ S0140-6736(24)00255-1 

För mer information, kontakta:  
Kari Johansson, docent 
Avdelningen för klinisk epidemiologi (KEP), Institutionen för medicin, Solna, Karolinska Institutet 
E-post: kari.johansson@ki.se
Telefon: 070-695 49 26 

Olof Stephansson, professor, överläkare 
Avdelningen för klinisk epidemiologi (KEP), Institutionen för medicin, Solna, Karolinska Institutet
 
E-post: olof.stephansson@ki.se  
Telefon: 070-748 78 25 

Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet med visionen att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. I Sverige står Karolinska Institutet för den enskilt största andelen medicinsk akademisk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar. Varje år utser Nobelförsamlingen vid Karolinska Institutet mottagare av Nobelpriset i fysiologi eller medicin.

Taggar:

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.