Möte om förutsättningar inför återgång till arbetsplatser

| 1 september, 2021 | 0 kommentarer

Arbetsmarknadsminister Eva Nordmark och civilminister Lena Micko träffar idag arbetsmarknadens parter och myndigheter för att diskutera förutsättningar inför en återgång till arbetsplatser.

– Under pandemin har fack och arbetsgivare tagit ett stort ansvar för att minska smittspridningen på arbetsplatserna. Pandemin är inte över och Folkhälsomyndigheten rekommendation om att så många som möjligt ska arbeta hemifrån kvarstår. Samtidigt behöver vi förbereda för att allt fler, helt eller delvis, kommer att återvända till arbetsplatsen. Därför är det angeläget att träffa arbetsmarknadens parter och myndigheter för att dela lägesbilder och diskutera vilka åtgärder som kan vara aktuella framöver, säger arbetsmarknadsminister Eva Nordmark.

Arbetsmarknadens parter och Folkhälsomyndigheten, Arbetsmiljöverket och Myndigheten för arbetsmiljökunskap är inbjudna för att prata om situationen framåt på arbetsmarknaden, inför en eventuell återgång till arbetsplatser och förutsättningarna för fortsatt arbete på distans. Syftet med mötet är att dela lägesbilder, ta del av hur parterna och myndigheter bedömer situationen framöver och diskutera aktuella frågor.

Kontakt
Max Ney
Pressekreterare hos Eva Nordmark
073-094 25 40
[email protected]

Jonas Lannering
Pressekreterare hos Lena Micko
073-057 23 36
[email protected]

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *