Laga mer vegetariskt!

| 6 juli, 2022 | 0 kommentarer

För vardag och fest

Vego passar lika bra till vardag som helg och är så mycket mer än bara bönor och sallad. I den här boken bjuder receptkreatören och matfotografen Madeleine Landley bland annat på kantarellgratäng med svartkål, panerad fetaost med fänkålsslaw och ugnsbakta småpotatisar, beet Wellington med rödvinsreduktion och potatispuré, zucchinifritters med klyftpotatis och vitlöksmajonnäs, råraka med kantareller, krämig vegolasagne och mycket mera gott. Vi får ca 50 smakrika recept som är tydligt indelade i kategorierna ovo-vegetariskt, lakto-vegetariskt och veganskt. Att laga gott utan kött är verkligen lätt med hjälp av Madeleines härliga recept, tips och vackra inspirerande bilder!

Madeleine Landley driver en av Sveriges största matbloggar Landleys kök. Vegomat – från gryta och gratäng till pasta, paj och pirog är hennes tredje bok med Bokförlaget Semic.

Läs mer på Landleyskok.se eller följ på @madlandley

Utgivning:  2022-09-01

Foto: Madeleine Landley

Isbn: 9789155271251

Bokförlaget Semic
08-799 30 50
[email protected]
Press- och marknadskontakt: Cilla Wikström, [email protected]
 

Bokförlaget Semic startade sin verksamhet i juni 1950. Vi ger ut cirka 80 böcker per år om mat och dryck, handarbete, hobby och inredning, blommor och trädgård, djur och natur, sport och fakta samt böcker för barn och ungdomar, kalendrar och julklassiker. Vi trycker våra böcker i stora upplagor, säljer dem till bra priser och når många läsare. Merparten av vår utgivning är svenska originalböcker. Bokförlaget Semics redaktion, marknadsavdelning och produktionsavdelning är förlagda till Sundbyberg. Bokförlaget Semic är en del av Bonnierförlagen AB.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.