Lena Hallengren besöker Karlskrona

| 10 maj, 2022 | 0 kommentarer

Onsdag den 11 maj besöker socialminister Lena Hallengren Karlskrona. Ministern besöker bland annat en aktivitetsverksamhet för äldre samt marinbasen med besök bland annat på tryckkammarverksamheten och Sjöstridsskolan.

Program

9.50 – 10.30 Besök på Träffpunkten Bryggan Trossö, en av Karlskronas träffpunkter för äldre som erbjuder olika fritidsaktiviteter.
Adress: Norra Smedjegatan 20

11.30 – 12.00 Träff med Kommunals arbetsplatsombud på Folkets hus Karlskrona
Adress: Östra Köpmansgatan 34

14.20  –  15.00. Besök på Marinbasen i Karlskrona med bland annat verksamhetsbesök på Tryckkammarenheten och Försvarsmaktens Dykeri- och navalmedicinska centrum som bland annat tar emot patienter för behandling i tryckkammare. Besök görs även på Sjöstridsskolan som är Försvarsmaktens viktigaste enhet för utbildning inom hela det marina området. Sjöstridsskolan utbildar inom allt från stridsledning, navigering och signalering till elektronik, sjukvård och matlagning.
Adress: Örlogshamnen

För pressanmälan till besök på marinbasen maila anmälan till [email protected], uppge namn, redaktion och fullständigt personnummer eller presslegitimation. Anmäl dig senast kl 11.00.

Kontakta pressekreterare Sofia Brändström för mer information och intervjuförfrågningar

Kontakt

Sofia Brändström, pressekreterare hos socialminister Lena Hallengren
073-065 16 12
[email protected] 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.