Löparfest när Kistaloppet går av stapeln på lördag

| 8 september, 2022 | 0 kommentarer

På lördag den 10 september går startskottet för Kistaloppet. Kista Galleria är stolta partners till Kistaloppet, som är en del av Löparakademins initiativ #RUN4ZERO. Nytt för i år är att loppet i år är 5 km istället för 10 km – allt för att fler ska kunna delta.

Kajta Bolander r centrumchef p Kista Galleria

Kista Galleria är stolta partners till Kistaloppet, som är en del av Löparakademins initiativ och helt gratis för alla! Målet är att uppmuntra till rörelse, förändra motionsvanor och driva frågan om en jämlik hälsa framåt. Att tillgängliggöra motion, helt enkelt, säger Katja Bolander, centrumchef för Kista Galleria.

Kistaloppet arrangeras på lördagen den 10 september. Det är den 13e upplagan av Kistaloppet och nytt för i år är att loppet kommer vara 5 km istället för 10 km. Allt för att möjliggöra att fler ska kunna delta. 

Under lördagen mellan kl 10-16, arrangeras det även en hel del aktiviteter i Kista Galleria. För familjens minsta blir det blir en meet & greet” med Fåret Shaun, som också kommer att vara ute och heja på alla som springer loppet.

Dessutom kommer det att finnas fyra tävlingsstationer i gallerian där man kan utmana sig själv, sina kompisar och sin familj. Det blir också aktiviteter på Jan Stenbecks torg och Grönlandsparken, bland annat Bokloppis med Kista Bibliotek, ”Uppvärmning” för barnklasserna med Sweden Sports Academy och panelsamtal om jämlik hälsa och demokrati med Run for Office.

-Vi är otroligt stolta över vårt samarbete med Kista Galleria som möjliggjort för tiotusentals barn, unga och vuxna att avgiftsfritt kunna delta i Kistaloppet under årens lopp, säger Diana Tran, projektledare för Kistaloppet på Löparakademin.

Katja Bolander, centrumchef: [email protected] eller 08-562 532 51

Diana Tran, projektledare Löparakademin: [email protected] eller 072-840 96 06

Pia Grahn, kommunikationschef: [email protected] eller 073-037 17 22

Citycon har en stark position som ägare, förvaltare och utvecklare av blandade centrummiljöer, med ett nordiskt fastighetsbestånd värderat till totalt 4,5 miljarder Euro. Företaget strävar efter att skapa långsiktigt hållbara områden – socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Bolaget har 35 köpcentrum varav 6 i Sverige. Dessa köpcentrum är centralt placerade i knutpunkter för kollektivtrafik och möter kundernas dagliga behov av livsmedel, hälsovård och tjänster. Därtill driver Citycon ett antal större stadsomvandlingsprojekt med syfte att skapa attraktiva, trygga livsmiljöer för människor och företag. Citycon är noterat på Nasdaq Helsingfors och har en klassificering hos Moody’s (Baa3) och Standard & Poor’s (BBB-). Läs mer på www.citycon.com

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.