Mackmyra Svensk Whisky bjuder in till investerarträff den 20 juni 2022

| 8 juni, 2022 | 0 kommentarer

I samband med den kommande företrädesemissionen i Mackmyra Svensk Whisky AB (publ) (”Mackmyra” eller ”Bolaget”), bjuder Bolaget in aktieägare och allmänheten till investerarträff i Stockholm.

Investerarträffen hålls hos Mangold Fondkommission, som agerar finansiell rådgivare i samband med företrädesemissionen, måndagen den 20 juni 2022 klockan 12:00 på Engelbreksplan 2, Stockholm. Johan Larsson, VD på Mackmyra, kommer att presentera Bolaget samt hålla i en frågestund. Enklare förtäring kommer att erbjudas under investerarträffen.

För att delta på Mackmyras investerarträff, vänligen registrera er genom att skicka ett mail till [email protected] senast klockan 15:00 fredagen den 17 juni 2022.

För mer information kontakta:

Johan Larsson, VD, 070-559 00 69 , [email protected]

Om Mackmyra Svensk Whisky AB

Mackmyra grundades 1999 och är Sveriges första maltwhiskytillverkare. Bolaget har framgångsrikt lanserat den första svenska single maltwhiskyn i form av personliga 30-litersfat och single maltwhisky på flaska. Verksamheten bedrivs i Mackmyra Whiskyby utanför Gävle, med vissa funktioner lokaliserade i Stockholm och även genom dotterbolaget Mackmyra Swedish Whisky GmbH med säte i Lübeck samt Mackmyra Swedish Whisky Ltd med säte i Birmingham.

Certified Adviser

Mangold Fondkommission AB
+46 8 5277 5020
[email protected]
www.mangold.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.