MAQS växer och flyttar till Masthuggskajen

| 1 september, 2022 | 0 kommentarer

MAQS Advokatbyrå planerar att flytta sitt kontor i Göteborg till nya moderna lokaler vid Masthuggskajen där både kontoret och den nya stadsdelen har hög hållbarhetsprofil. Flytten är ett led i byråns strategiska expansionsplan och ambition att skapa en ännu mer attraktiv arbetsplats.

– Vi befinner oss i en spännande tillväxtfas. För att kunna erbjuda våra medarbetare en toppmodern arbetsplats och nå våra högt ställda miljömål, planerar vi nu för en flytt av vårt Göteborgskontor i början av 2025, säger Katrin Troedsson, vd för MAQS Advokatbyrå.

Det är NCC som utvecklar det nya kontorsprojekt Habitat 7 vid Masthuggskajen i Göteborg. Projektet omfattar cirka 8 000 kvadratmeter kontor och byggnaden kommer att hållbarhetscertifieras enligt BREEAM-rankingen nivå Excellent, NollCO2 och Citylab för hållbar stadsutveckling.

– MAQS företagskultur genomsyras av professionalism, omtänksamhet och ett starkt samhällsengagemang. Vi är miljödiplomerade och har som ambition att vara klimatneutrala 2030, varför valet av kontorsfastighet är en viktig del för att nå våra mål, säger Katrin Troedsson.

MAQS Advokatbyrå har kontor i Göteborg, Malmö, Stockholm och Sundsvall. Under året har byrån flyttat kontoret i Stockholm till Stureplan och kontoret i Sundsvall till Inre hamnen.

– Våra kontor är mycket viktiga för oss, de uppmuntrar till samarbete, gynnar flexibilitet och nya sätt att arbeta. De är platser där vi möts och bygger vår gemensamma kultur. Det känns extra kul att efter intensivt arbete med flytt till nya kontor i Stockholm och Sundvall kommunicera att vi också erbjuder våra medarbetare i Göteborg en ny arbetsplats i hjärtat av det expansiva området kring Masthuggskajen, avslutar Katrin Troedsson.

Inflyttning är planerad till våren 2025.

Kontaktpersoner
Katrin Troedson, vd, MAQS Advokatbyrå, 031-10 20 30, 070-942 35 31, [email protected]

Jenny Bildsten, kommunikationschef, MAQS Advokatbyrå, 070-318 90 43, [email protected]  

Om MAQS Advokatbyrå
MAQS Advokatbyrå är en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer med närmare 180 medarbetare på kontoren i Göteborg, Malmö, Stockholm och Sundsvall. Genom vårt bransch- och specialistfokus, vår lokala förankring och globala nätverk, hjälper vi dig att hitta affärsmässiga lösningar som ligger i framkant och skapar hållbart långsiktigt värde. På MAQS drivs vi av att skapa nytta, och vi växer av att hjälpa och lyfta såväl varandra som våra kunder. Det är där det professionella möter det omtänksamma som vi finner vår MAQS-anda.
MAQS är miljödiplomerat enligt Svensk Miljöbas. www.maqs.com

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.