Maria Liljeblad rekryterad till chef för verksamhetsutveckling

| 16 december, 2021 | 0 kommentarer

Länsförsäkringar Södermanland har rekryterat Maria Liljeblad till tjänsten som chef för verksamhetsutveckling. Närmast kommer Maria Liljeblad från Region Sörmland och hon börjar tjänsten den 7 mars 2022.

– Jag är väldigt glad att Maria valt att komma till oss och ser att hon kommer att kunna bidra mycket med den utvecklings- och förändringskompetens som hon har. Vi är i en intensiv tillväxtresa med stora inslag av utveckling och digitalisering, säger Lena Högfeldt, vd Länsförsäkringar Södermanland.

Maria Liljeblad kommer närmast från Region Sörmland där hon haft en roll som enhetschef för projekt och förvaltning. Dessförinnan har Maria bland annat varit vd för konsultbolaget Frontit i Norrköping. Maria har gedigen erfarenhet från utveckling och projekt ur flera perspektiv. Maria har dessutom en lång ledarerfarenhet och stor förståelse för både ledarskap och förändringsarbete inom linje och projekt.

– Jag ser fram emot att vara med på den spännande resa som Länsförsäkringar Södermanland gör just nu inom utveckling och digitalisering. Det känns ärofyllt att få bidra till våra kunders nöjdhet genom att utveckla nya innovativa lösningar samt stärka vårt hållbarhetsfokus, säger Maria Liljeblad.

För ytterligare information kontakta:

Lena Högfeldt, Verkställande direktör på Länsförsäkringar Södermanland, 
telefon: +46 70 467 39 31, e-post [email protected] 

Ylva Klingvall, Kommunikationschef Länsförsäkringar Södermanland,
telefon: +46 708 31 08 65, e-post: [email protected]
    

Länk till Länsförsäkringars pressrum: https://www.lansforsakringar.se/privat/om-oss/press-media/ 

Länsförsäkringar Södermanland är ett kundägt, lokalt och självständigt bolag. Vi ger sörmlänningar en trygg och säker vardag och möjlighet till utveckling genom vår nära service och vårt breda erbjudande inom bank, försäkring, fastighetsförmedling och pension. Vi ägs av våra kunder och vi agerar alltid med våra ägares bästa för ögonen. Genom vårt engagemang i samhället bidrar vi till ett hållbart liv för alla sörmlänningar. Vi ingår i Länsförsäkringsgruppen som består av 23 lokala länsförsäkringsbolag och det gemensamt ägda Länsförsäkringar AB. Tillsammans skapar vi trygghet och möjligheter för alla sörmlänningar, för all tid.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.