Connect with us

Marknadsnyheter

MilDef lanserar banbrytande Tactical Android Device (T.A.D.)

Published

on

MilDef, systemintegratör och fullspektrumleverantör av ruggad IT, presenterar den handhållna MilDef Tactical Android Device (T.A.D.), som omdefinierar Dismounted Soldier System (DSS). Den innovativa enheten adresserar de utmaningar som militär personal står inför genom att erbjuda avancerade tekniska funktioner och robusthet för modern krigsföring.

MilDef T.A.D. är en ruggad, Android-baserad mobil enhet avsedd för militära operationer. Med sin öppna arkitektur och integrationsmöjligheter öppnar MilDef T.A.D. för flera olika användningsscenarier. MilDef T.A.D. har unika försäljningsargument som gör att den skiljer sig från konventionella enheter. Det utbytbara batteriet säkerställer oavbruten drift vid längre uppdrag, mörkerseendefunktionen förbättrar soldaternas förmåga vid insatser i svagt ljus, och i linje med MilDefs kundfokus följer MilDef T.A.D. företagets produktlivscykel på fem år.

Fredrik Persson, MilDef CTO, betonar produktens betydelse:

– MilDef T.A.D. är en banbrytande utveckling inom vårt erbjudande av teknik för soldatburen utrustning. Vårt fokus på användarcentrerad design har hjälpt oss utveckla en enhet som inte bara uppfyller, utan överträffar kraven för modernt säkerhets -och försvararbete. Den robusta designen och den tekniska konfigurationen manifesterar vårt åtagande att erbjuda militär personal pålitlig, anpassningsbar och framtidssäkrade lösningar.

MilDef T.A.D. erbjuder användarna möjlighet att välja funktioner som passar deras behov, vilket förbättrar kommunikationen och beslutsfattandet. MilDef samarbetar med kunderna för att konfigurera enheten efter specifika krav. Företaget utvecklar också ett ekosystem med kompletterande komponenter för att säkerställa anpassningsförmågan till nya operativa behov.

Se MilDef T.A.D. -prototypen på den kommande DSEI-mässan i London. För mer information och möten, besök vår monter på DSEI-mässan, H2-655.

Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 7 september 2023 kl. 11:00 CET.

För mer information, vänligen kontakta:

Fredrik Persson, CTO
Telefon: +46 72 521 95 19
E-post: fredrik.persson@mildef.com

Olof Engvall, Head of IR & Communications
Telefon: +46 735 41 45 73
E-post:
olof.engvall@mildef.com

MilDef – WE ARMOR IT.
MilDef är en global systemintegratör och fullspektrumleverantör av ruggad IT till försvar- och säkerhet samt statliga och kritiska infrastruktursektorer. MilDef tillhandahåller hårdvara, mjukvara och tjänster som skyddar kritiska informationsflöden och system, där insatserna är som störst. MilDef Group är noterat på Nasdaq Stockholm. www.mildef.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Marknadsnyheter

YA Holding erhåller obligationsinnehavarnas godkännande för villkorsändringar i sitt befintliga obligationslån

Published

on

By

YA Holding AB (publ) (“YA” eller “Bolaget”) meddelar att det skriftliga förfarandet som initierades den 13 september 2023 (det ”Skriftliga Förfarandet”) avseende vissa ändringar i villkoren för Bolagets seniora säkerställda hållbarhetslänkade företagsobligationer med ISIN SE0016831150 (“Obligationerna”) idag har avslutats.

Ett tillräckligt antal röster har erhållits för att uppnå kvorum och en tillräcklig majoritet av de deltagande obligationsinnehavarna har röstat för Bolagets begäran i enlighet med det Skriftliga Förfarandet. Obligationsinnehavarna har därmed godkänt villkorsändringarna som framgår av kallelsen till det Skriftliga Förfarandet.

Villkorsändringarna trädde ikraft idag kl. 15.00 i samband med att röstfristen löpte ut. De justerade villkoren för Obligationerna kommer att finnas tillgängliga på Bolagets hemsida. Villkorsändringarna framgår av kallelsen till det Skriftliga Förfarandet som finns tillgänglig på Bolagets hemsida.

Avsändare
Martin Modig, VD YA Holding AB (publ)

För pressfrågor, vänligen kontakta:
Alice Hedin, tillförordnad pressekreterare
Tel: +46 (0) 70 878 91 05
E-mail: alice.hedin@ya.se

Continue Reading

Marknadsnyheter

Önskar du som aktieägare i Hamlet BioPharma AB information från bolaget via e-post?

Published

on

By

Följande information har nyligen skickats ut via brev-post till aktieägare i Hamlet BioPharma:

Vill du ge oss din e-postadress för att få information från Hamlet BioPharma?

Vi vill från Hamlet BioPharma att så många aktieägare som möjligt ska nås av all information från Bolaget.

Hittills har det varit svårt för oss att nå alla, delvis på grund av olika informationspolicys hos era aktieförvaltare.

Via e-post skulle vi kunna skicka ut all information direkt till er.

Vi ber er därför att skicka oss er e-postadress till info@hamletbiopharma.com och godkänna att vi skickar information till din e-postadress.

Vi kommer att svara per mejl när vi får mejl från dig.

Du kan alltid besöka vår nya hemsida på www.hamletbiopharma.com och läsa mer om oss.”

För ytterligare information, vänligen kontakta

Catharina Svanborg, Styrelseordförande och grundare av Hamlet BioPharma, +46-709 42 65 49

catharina.svanborg@hamletpharma.com

Petter Segelman Lindqvist, CEO Hamlet BioPharma

petter.s.lindqvist@hamletbiopharma.com

Continue Reading

Marknadsnyheter

Inbjudan: Presentation av Sandviks rapport för tredje kvartalet 2023

Published

on

By

Sandvik publicerar sin rapport för tredje kvartalet måndagen den 23 oktober 2023, cirka kl. 11.30.

En kombinerad webcast och telefonkonferens för investerare, analytiker och finansiell media kommer att hållas kl. 13.00. Rapporten presenteras i en webcast och telefonkonferens av Stefan Widing, VD och koncernchef samt av Cecilia Felton, ekonomi- och finanschef.

Presentationen kommer att sändas direkt på vår hemsida home.sandvik/se

Kontaktinformation för konferenssamtal:

SE: +46 (0) 8 505 100 31

UK: +44 (0) 207 107 06 13

US: +1 (1) 631 570 56 13

Från cirka kl. 12.30 återfinns presentationsmaterial på home.sandvik/se

Stockholm, 2 oktober 2023

Sandvik AB
 

För ytterligare information kontakta Louise Tjeder, chef för investerarrelationer, tel. 070-782 63 74 eller Johannes Hellström, Presschef, tel. 070 721 1008.

Sandvik-koncernen
Sandvik är en global, högteknologisk industrikoncern som tillhandahåller lösningar som förbättrar produktivitet, lönsamhet och hållbarhet inom tillverknings-, gruv- och infrastrukturindustrierna. Vi ligger i framkant inom digitalisering och fokuserar på att optimera våra kunders processer. Vårt världsledande erbjudande inkluderar utrustning, verktyg, tjänster och digitala lösningar för skärande metallbearbetning, gruvdrift, bergavverkning, krossning och sortering. Koncernen hade 2022 omkring 40 000 medarbetare och intäkter på cirka 112 miljarder SEK i runt 150 länder i kvarvarande verksamheter.
 

Taggar:

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.