Misstänkt utsläpp farligt ämne Sävenäs rangerbangård

| 16 juli, 2022 | 0 kommentarer

Ett larm om misstänkt utsläpp av farligt ämne inkom till räddningstjänsten på lördagen 08:40. Ett flertal enheter från räddningstjänsten larmades till Sävenäs rangerbangård för att hantera situationen. Personal på plats larmade om ett eventuellt tekniskt fel i en tankvagn. Undersökning och detektering utfördes på platsen. Inga läckage upptäcktes vid framkomst och insatsen avslutades efter ca 45 min. 

VB VRR Bosse Andersson

Västra Räddningsregionen är ett samarbete mellan räddningstjänsterna i väst kring ledning och genomförande av räddningsinsatser. Genom att samverka via ett gemensamt räddningsledningssystem ökar vi förmågan att genomföra omfattande, komplexa och samtidiga räddningsinsatser. De samverkande räddningstjänsterna är räddningstjänstförbunden i Alingsås-Vårgårda (AVRF), Bohus (BORF), Södra Bohuslän (SBRF) och Storgöteborg (RSG), samt räddningstjänsterna i Herrljunga, Sotenäs, Strömstad, Tanum och Öckerö kommuner.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.