MTG kommer hålla en streamad kapitalmarknadsuppdatering 13.00 idag

| 21 juni, 2022 | 0 kommentarer

STOCKHOLM — Modern Times Group MTG AB (publ) (“MTG”) har idag nöjet att bjuda in alla koncernens intressenter till en streamad halvdag med bolagets ledning. Halvdagen kommer att fokusera på MTGs vision, affärsstrategi, portfölj och finansiella styrning.

Deltagare som vill lyssna in behöver registrera sig på följande länk: https://tv.streamfabriken.com/mtg-capital-markets-update/register

Efter eventet kan samma länk användas för att ta del av en inspelning från evenemanget. Presentationsmaterialet kommer att finnas tillgängligt på MTGs hemsida efter evenemanget.

Evenemanget produceras av Financial Hearings och deltagande från MTG är VD Maria Redin, finanschef Lasse Pilgaard, EVP of Gaming Arnd Benninghoff samt marknadschef Christian Pern. Deltagare kommer att ha ett antal tillfällen att ställa frågor under evenemanget genom Financial Hearings digitala verktyg.

MTGs ledning hoppas att alla som är intresserade av koncernens utveckling tar del av dagen. Vår ambition är att erbjuda en intressant halvdag med innehåll som ger våra gäster en tydlig bild av hur vi ser på koncernens framtid.

För mer information:

Anton Gourman, VP Communications and IR
Direkt: +46 73 661 8488, 
[email protected]

Följ oss: mtg.com / Twitter / LinkedIn

Om MTG

MTG (Modern Times Group MTG AB (publ.)) (www.mtg.com) är en internationell mobilspelskoncern som äger och driver spelutvecklare med globalt populära titlar som sträcker sig över en bred uppsättning genrer inom casual- och mid-core-spel. Koncernen fokuserar på att accelerera portföljbolagens tillväxt och stödja grundare och entreprenörer. MTG är en aktiv aktör i den pågående konsolideringen av spelindustrin och en strategisk köpare av gamingbolag världen runt. Vi kommer från Sverige men har en internationell kultur och globalt fotavtryck. Våra aktier är noterade på Nasdaq Stockholm under symbolerna MTGA och MTGB.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.