Uppdatering brand i parkeringsgarage Hisingen

| 21 juni, 2022 | 0 kommentarer

Branden i parkeringsgaraget på Hisingen är nu släckt. Räddningstjänsten kommer att vara kvar på platsen med ett mindre antal enheter under förmiddagen för rökventilering och kontroller samt samverkan med berörda parter. Inga fysiska personskador är rapporterade från händelsen.

Brand orsaken kommer troligtvis att utredas av polis. Då egendom och byggnad är påverkad av brand och rökspridning pågår även kontakter mellan ägare och försäkringsbolag.

Vakthavande befäl VRR/ Bosse Andersson

Västra Räddningsregionen är ett samarbete mellan räddningstjänsterna i väst kring ledning och genomförande av räddningsinsatser. Genom att samverka via ett gemensamt räddningsledningssystem ökar vi förmågan att genomföra omfattande, komplexa och samtidiga räddningsinsatser. De samverkande räddningstjänsterna är räddningstjänstförbunden i Alingsås-Vårgårda (AVRF), Bohus (BORF), Södra Bohuslän (SBRF) och Storgöteborg (RSG), samt räddningstjänsterna i Herrljunga, Sotenäs, Strömstad, Tanum och Öckerö kommuner.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.