Navian genomför nyemission via Pepins

| 22 november, 2022 | 0 kommentarer

PropTech Navian Technology AB har beslutat att genomföra en nyemission tillsammans med Pepins på upp till 25 MSEK. Syftet för nyemissionen är att kapitalisera upp bolaget för vidareutveckling av den digitala plattformen samt att dra nytta av den volatila marknaden som gynnar bolaget och digitaliseringsprocessen.

Om Navian

Navian Techs produkter och tjänster digitaliserar fastighetsutvecklingsbranschen med målet för att öppna upp branschen för små och medelstora fastighetsutvecklare samt för investerare.

Navian Tech befinner sig i en stark tillväxtfas. Bolaget räknar med att ta marknadsandelar från traditionella bolag i branschen. Därför söker Navian Tech 25 MSEK i tillväxtkapital. 

Totalt över 620 projekt till ett värde om över 50 miljarder SEK har hittills gått igenom plattformen. Navian Tech har analyserat projekt till ett sammanlagt värde om över 4 miljarder SEK fram till 1 november 2022. 

Tillväxtkapitalet skall huvudsakligen användas till:  

Navian Tech kommer att använda kapitalet för att stärka varumärket, öka antalet kunder samt vidareutveckla den digitala plattformen. Navian Tech planerar bygga en applikation för ett effektivare och mer enhetligt flöde. 

”Företaget är en pionjär inom digitalisering i vår bransch. Med ett nytt kapitaltillskott är jag övertygad om att vi skall kunna öka vår tillväxttakt och dra nytta av de kommersiella möjligheter som fastighetsmarknaden erbjuder för innovativa bolag som oss i dagens marknad.” säger Sergey Kazachenko, VD på Navian Tech.

Teckning av emissionen

Mer information om nyemissionen samt fullständigt emissionsmemorandum finns på www.pepins.com

—–

Matias Rodriguez
Head of Marketing
E-post:[email protected]

Tel: +46 705 65 44 55

Navian Tech är den första digitala plattformen på marknaden som kopplar samman alla faserna i fastighetsutvecklings– och investeringsresan. Plattformen erbjuder de tjänster du behöver för att göra fastighetsinvesteringar och fastighetsutveckling enklare, mer effektivt och mer tillgängligt för alla. 

Företagets vision är att öppna dörren till nya sätt att utveckla och investera i fastigheter för privata och institutionella investerare, små och mellanstora utvecklare samt andra inom fastighetstjänster och teknikleverantörer. Navian Tech grundades i Sverige och är numera också verksamt i Storbritannien. 

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *