Neptunia Invest AB (publ) tillkännager en riktad nyemission om 50 Mkr till en ny aktieägare

| 16 september, 2021 | 0 kommentarer

Får ej offentliggöras, publiceras eller distribueras i eller till USA eller till någon person som befinner sig i eller är  bosatt i någon annan jurisdiktion där det är olagligt att sprida detta meddelande.

Neptunia Invest AB (publ) org.nr. 556986-5453 (”Bolaget”) meddelar idag att bolaget kommer att slutföra en riktad nyemission om 1 900 aktier till en ny aktieägare. Genom nyemissionen kommer Bolaget att tillföras cirka 50 Mkr före emissionskostnader.  

Bolaget avser använda emissionslikviden för allmänna företagsändamål, inklusive framtida investeringar.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Gustav Niblaeus, CFO
Tel: +46 70 927 89 74
E-post: [email protected] 
 

Denna information är sådan information som Neptunia Invest AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, den 16 september 2021, kl. 20.00 CEST.

Neptunia är ett svenskt investmentbolag med nordiskt privat ägande som grundades av bröderna Johan och Mikael Karlsson tillsammans med familjen Ehrnrooth. Neptunia investerar i företag inom sektorerna fastigheter och finans samt inom försvar och säkerhet. Bland portföljbolagen ingår bland andra Slättö Förvaltning, MW Group, SIBS, Digital Room och Bolite. Neptunia drivs med en stark kultur som präglas av våra värderingar resultat, ansvarstagande och handlingskraft. Neptunia har en obligation som är noterad på Nasdaq Stockholm.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *