netProviders utvidgar sitt tjänsteutbud och startar upp egen återförsäljartjänst i Sverige

| 28 juli, 2022 | 0 kommentarer

netProviders International AB (publ) har beslutat att bredda sin försäljningsverksamhet genom att starta upp ett eget återförsäljarcenter i Sverige. Bolaget kommer därför nu kunna erbjuda större kedjor, branschorganisationer och företag möjligheten att bli en licenserad återförsäljare av netProviders tjänster. Redovisningsbyråer, revisionsbyråer, banker, finansbolag och försäkringsbolag är bara ett urval av bolag som nu kommer få möjligheten att till ett förmånligare pris kunna erbjuda sina kunder netProviders tjänster, säger Michaela Holm, VD på netProviders.

Bolaget digitala plattform är idag väldigt skalbar och vi ser detta som ett naturligt steg i vår tillväxt att nu kunna erbjuda en återförsäljartjänst till större företag och branschorganisationer. Vi kommer att utvärdera och analysera samarbetet med licensinnehavarna innan ett beslut tas om att implementera tjänsten även i de övriga nordiska länder där bolaget idag är verksam med sina tjänster, säger Michaela Holm, VD på netProviders.

 

 

Testa tjänsten kostnadsfritt i 30 dagar

Vid nykundsregistrering får du möjligheten att testa tjänsten helt kostnadsfritt i 30 dagar utan att registrera något betalkort. Efter testperioden kan du välja en lösning som passar ditt behov baserat på antal kontakter och den mailvolym du behöver. netProviders erbjuder fyra olika prenumerationsplaner så att du kan välja vilken plan som passar ditt företags förutsättningar. Hos oss kan du välja mellan Standard, Plus, Premium och Enterprise. Vi har inga bindningstider eller uppsägningstider så du kan pausa, avbryta eller byta mellan planer om ditt behov förändras. Läs mer om netProviders på www.netproviders.io.

 

För ytterligare information kontakta:
Michaela Holm, VD på netProviders International AB (publ)
Mobil: +4670 243 00 94
Email: [email protected]

Kort om netProviders International AB (publ)
netProviders är en flexibel och svensk email marknadsförings plattform för B2B & B2C företag med servrar och MTA i Sverige för en säker databashantering. netProviders plattform erbjuder företag att hålla kontakten med sina kunder och leverantörer genom email marknadsföring. Plattformen låter dig skapa och skicka ut moderna och anpassade email kampanjer samt följa upp dem ett smidigt statistikverktyg. Bolaget riktar sig både till svenska och internationella företag och målsättningen är att ta stora marknadsandelar i länderna Sverige, Norge, Danmark, Finland under de kommande 12 månaderna.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.