Notera datumet – AAK:s kapitalmarknadsdag hålls den 29 november 2022

| 20 juli, 2022 | 0 kommentarer

AAK:s kapitalmarknadsdag 2022 är planerad till den 29 november.
  
Intentionen är att hålla en fysisk sammankomst i Stockholm på Grand Hôtel, även om detta kan förändras till följd av potentiella covid-19-relaterade restriktioner. Det officiella programmet beräknas starta runt lunch och avslutas senast klockan 17:00.
 
Ytterligare information kommer att följa i den officiella inbjudan som skickas ut under hösten.

  

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Johan Holmqvist
Acting Head of IR and Corporate Communications
Telefon: +46 
708 37 66 77
E-post:
[email protected]

 

Informationen lämnades för offentliggörande den 20 juli 2022 kl. 10:00 lokal tid.

 

Om AAK
AAK:s verksamhetssyfte, Making Better Happen™, beskriver vår strävan efter ständig förbättring. Vi är specialiserade på växtbaserade oljor som är värdehöjande ingredienser i en rad populära konsumentprodukter. Vi gör dessa produkter godare, hälsosammare och mer hållbara. Kundgemensam produktutveckling samt en förståelse av vad ”bättre” innebär för varje enskild kund är kärnan i vår verksamhet. Med våra flexibla produktionsanläggningar och omfattande expertkunskaper levererar vi våra värdehöjande produkter till en rad branscher, såsom choklad och konfektyr, bageri, mejeri, växtbaserade livsmedel, specialnutrition, foodservice och kroppsvård. Våra 4.000 medarbetare samarbetar tätt med våra kunder via 25 regionala försäljningskontor, 15 innovationscenter och med stöd från drygt 20 produktionsanläggningar. AAK, med huvudkontor i Malmö, är noterat på Nasdaq Stockholm och har strävat efter ständig förbättring i mer än 150 år.
  

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.