Ny Affärsjurist till Sparbanken Rekarne

| 2 december, 2021 | 0 kommentarer

”Det känns riktigt bra att vi får en ny affärsjurist till banken. Vi är stolta att som bank kunna erbjuda en lokal affärsjurist. Med Anders Möllers vassa profil kan vi utöka erbjudandet till våra kunder”, säger Marcus Conrad, Företagsmarknadschef på Sparbanken Rekarne.

Anders Möller tillträder i början av 2022. Han är utbildad vid Uppsala universitet och har under hela sitt yrkesverksamma liv varit processande jurist, med inträde i Advokatsamfundet 2016. Lokalt har han arbetat som advokat både hos AdvokatGruppen i Mellansverige och Eskilstuna Advokatbyrå och har under åren byggt upp ett stort nätverk i stan både vad gäller jurister och företagare.

Anders har god erfarenhet av frågor som berör både privat- och företagsrådgivning, transaktioner och processföring. Han ser verkligen fram emot att jobba med lokala företag och företagare.

”Det bästa med yrket att man träffar väldigt mycket olika människor med intressanta frågeställningar. Sen är det viktigt att komma ihåg att juridik är en demokratisk nödvändighet. Lagar och regler är så otroligt viktiga för att vi ska kunna bygga det samhälle vi har. De flesta har ett hum om hur lagen fungerar och vad man ska tänka på, men det är meningsfullt att få hjälpa människor och företag där det behövs fördjupad kunskap”, säger Anders Möller.

Han ser fram emot att få jobba mer proaktivt, få binda ihop partnerna och vara mer värdeskapande, smörjmedel, vara med och bidra till en god affär.

”Jag gillar verkligen det lokala, det finns rötter och en historisk kontext som banken har med lokala verksamheter. Hur global världen än är så bor folk ändå här. Det känns roligt att bo och verka lokalt och bidra till att de lokala företagen växer och utvecklas”, avslutar Anders.

”Vi är glada för att Anders vill vara med i Sparbanken Rekarnes utveckling. Det blir en enkelhet för våra kunder att ha allt samlat på ett och samma ställe – allt från komplexa frågor i företagsaffären till privat sparande och juridik. Vi förstärker vårt erbjudande inom företagsområdet i och med att vi i Anders Möller har hittat en person med kompetens, erfarenhet och rätt personlighet för rollen”, säger Thomas Rulander, Affärsrörelsechef på Sparbanken Rekarne.

Förutom att det blir enkelt, effektivt och tryggt och ett viktigt mervärde som banken vill ge till kunderna så är det också en unik satsning:

”Det är faktiskt ingen annan bank i Eskilstuna, Strängnäs eller Mariefred som har en lokal affärsjurist”, säger Marcus Conrad.

Marcus lägger sedan till:

”Ett extra plus är också att han spelar padel”, avslutar Marcus med ett leende.

Marcus Conrad
Företagsmarknadschef, Sparbanken Rekarne
016-15 81 35
[email protected]

Sparbanken Rekarne är en lokal bank, verksam i Eskilstuna och Strängnäs kommuner. Banken ägs till hälften av den lokala Sparbanksstiftelsen Rekarne, den andra halvan ägs av Swedbank. Sedan 1996 har banken och stiftelsen tillsammans satsat över 300 miljoner kronor på lokal utveckling.

Vi är marknadsledande i vårt marknadsområde Eskilstuna, Strängnäs och Mariefred. Vår målsättning är att bidra till hållbara kommuner och ett starkt näringsliv.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *