Ny butik i Markaryd Q1 2023

| 21 juni, 2022 | 0 kommentarer

Under första kvartalet 2023 planerar Byggmax att öppna en ny butik i Ulvaryd nära Markaryd.

Markaryd ligger bra till vid E4 med ett bra flöde av bilar som passerar varje dag. Det gör att många sugna hemmafixare som vill bygga för livet kommer kunna köpa byggvaror till låga priser. Handelsområdet vid Ulvaryd är redan idag ett inarbetat stopp för många och att vi kommer finnas där gör platsen ännu mer attraktiv säger Alexander Karijord, regionchef på Byggmax.    

Totalytan kommer att mäta ca 7 800 kvm med en drive in och kallhall på ca 900 kvm och en butik på ca 480 kvm. På byggmax.se finns också över 50 000 varor för hemleverans eller kostnadsfri upphämtning i butik och då plockar butikspersonalen ihop varorna åt dig säger Alexander Karijord.  

– Vi är väldigt glada över att Byggmax valt att satsa på Markaryd med oss. Byggmax har ett utmärkt koncept som kommer att stärka handeln i Markaryd och utveckla Ulvaryds handelsområde. Vi är positiva till och måna om partnerskapet och ser fram emot resan tillsammans, säger Mattias Nilsson på Tecto Group AB.

För mer information, vänligen kontakta:

Alexander Karijord, Regionchef Byggmax
Mobil: 076 -11 90 193
E-post: [email protected]

Om Byggmax Group
Byggmax erbjuder byggmaterial och gör-det-själv-produkter av hög kvalitet till bästa pris, på ett enkelt och schysst sätt. Oavsett budget eller tidigare erfarenheter, ger vi våra kunder kunskap och självförtroendet att fullfölja sina byggdrömmar. Alla har rätt till ett fantastiskt hem! Med över 190 butiker i Sverige, Norge och Finland och en populär e-handel är Byggmax en av nordens ledande detaljhandelskedjor inom bygg- och gör-det-själv-produkter. Koncernen omsatte 7,6 miljarder kronor år 2021 och är noterad på Nasdaq sedan 2010.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.