Connect with us

Marknadsnyheter

Ny exteriör och snart delöppning – fortsatt utveckling av Ringen Centrum

Published

on

Nu fortsätter utvecklingen av Ringen Centrum vid Skanstull på Södermalm i Stockholm. De tidigare uppvisade planerna med öppnare och ljusare butiksytor kompletteras nu med nya fasader samt en ny entré mot Älvsborgsparken. Dessutom öppnar nya butiker under hösten.

I januari 2023 påbörjades ombyggnationen av Ringens interiör för att skapa en öppnare, mer inkluderande mötesplats för både shopping och umgänge. Nu presenteras ytterligare planer som även inkluderar fastighetens exteriör, med nya fasader mot Ringvägen, Götgatan och Älvsborgsparken. Tidigare slitna plåtfasader ersätts med hållbara materialval i trä och tegel, med fokus på ett lågt klimatavtryck. En ny entré kommer också att byggas mot Älvsborgsparken. Arbetet inleds inom kort och förväntas bli färdigt under början av nästa år.

– Det känns fantastiskt att äntligen kunna visa upp ytterligare detaljer kring utvecklingen av Ringen. Med en nyrenoverad fasad och entréer ser vi fram emot att låta omgivningen se Ringens lyft även utåt. Vi vill att Ringen ska vara en dynamisk plats som finns till för och utvecklas tillsammans med de som bor, jobbar och rör sig i området, säger Lena Rune, centrumchef för Ringen.

Delöppning och nya butiker

Redan den 28-30 september kommer besökare att kunna få en försmak av hur utvecklingen kommer att se ut. Då invigs delar av inomhustorget och tre butiker öppnar upp på ny plats – Kappahl, Glitter och Tre.

– Jag ser verkligen fram emot att snart kunna välkomna nyfikna besökare till de nyöppnade delarna och butikerna. Det hela firas i dagarna tre med aktiviteter och erbjudanden på plats i Ringen, säger Lena Rune.

Det står även klart att modekedjan Gina Tricot flyttar in i början av nästa år. Gina Tricot kommer, utöver sitt ordinarie sortiment, erbjuda sitt koncept Gina Tricot Young som vänder sig till en yngre målgrupp, med kläder i stl 134-164. I början av nästa år öppnar även leksaksaffären World of Toys och skönhetssalongen Ambience Beauty Salon flyttar till nya lokaler.

Ringen är öppet under hela ombyggnationen och väntas stå klart i början av 2024. Mer information om utvecklingen och ombyggnationerna finns på Ringens Centrums webbplats.  

BODIL HASSEL
Presskontakt
bodil.hassel@amffastigheter.se
073-270 62 34

Om Ringen centrum

Ringen centrum har varit den lokala mötesplatsen i Skanstull i mer än 30 år. Med sitt läge och breda utbud är Ringen centrum det självklara valet för umgänge, mat och shopping. Sedan 2012 ägs och förvaltas handelsplatsen av AMF Fastigheter som arbetar aktivt för en levande och attraktiv stad. Visionen är att skapa stadsrum där människor vill vara. 

Taggar:

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Marknadsnyheter

YA Holding erhåller obligationsinnehavarnas godkännande för villkorsändringar i sitt befintliga obligationslån

Published

on

By

YA Holding AB (publ) (“YA” eller “Bolaget”) meddelar att det skriftliga förfarandet som initierades den 13 september 2023 (det ”Skriftliga Förfarandet”) avseende vissa ändringar i villkoren för Bolagets seniora säkerställda hållbarhetslänkade företagsobligationer med ISIN SE0016831150 (“Obligationerna”) idag har avslutats.

Ett tillräckligt antal röster har erhållits för att uppnå kvorum och en tillräcklig majoritet av de deltagande obligationsinnehavarna har röstat för Bolagets begäran i enlighet med det Skriftliga Förfarandet. Obligationsinnehavarna har därmed godkänt villkorsändringarna som framgår av kallelsen till det Skriftliga Förfarandet.

Villkorsändringarna trädde ikraft idag kl. 15.00 i samband med att röstfristen löpte ut. De justerade villkoren för Obligationerna kommer att finnas tillgängliga på Bolagets hemsida. Villkorsändringarna framgår av kallelsen till det Skriftliga Förfarandet som finns tillgänglig på Bolagets hemsida.

Avsändare
Martin Modig, VD YA Holding AB (publ)

För pressfrågor, vänligen kontakta:
Alice Hedin, tillförordnad pressekreterare
Tel: +46 (0) 70 878 91 05
E-mail: alice.hedin@ya.se

Continue Reading

Marknadsnyheter

Önskar du som aktieägare i Hamlet BioPharma AB information från bolaget via e-post?

Published

on

By

Följande information har nyligen skickats ut via brev-post till aktieägare i Hamlet BioPharma:

Vill du ge oss din e-postadress för att få information från Hamlet BioPharma?

Vi vill från Hamlet BioPharma att så många aktieägare som möjligt ska nås av all information från Bolaget.

Hittills har det varit svårt för oss att nå alla, delvis på grund av olika informationspolicys hos era aktieförvaltare.

Via e-post skulle vi kunna skicka ut all information direkt till er.

Vi ber er därför att skicka oss er e-postadress till info@hamletbiopharma.com och godkänna att vi skickar information till din e-postadress.

Vi kommer att svara per mejl när vi får mejl från dig.

Du kan alltid besöka vår nya hemsida på www.hamletbiopharma.com och läsa mer om oss.”

För ytterligare information, vänligen kontakta

Catharina Svanborg, Styrelseordförande och grundare av Hamlet BioPharma, +46-709 42 65 49

catharina.svanborg@hamletpharma.com

Petter Segelman Lindqvist, CEO Hamlet BioPharma

petter.s.lindqvist@hamletbiopharma.com

Continue Reading

Marknadsnyheter

Inbjudan: Presentation av Sandviks rapport för tredje kvartalet 2023

Published

on

By

Sandvik publicerar sin rapport för tredje kvartalet måndagen den 23 oktober 2023, cirka kl. 11.30.

En kombinerad webcast och telefonkonferens för investerare, analytiker och finansiell media kommer att hållas kl. 13.00. Rapporten presenteras i en webcast och telefonkonferens av Stefan Widing, VD och koncernchef samt av Cecilia Felton, ekonomi- och finanschef.

Presentationen kommer att sändas direkt på vår hemsida home.sandvik/se

Kontaktinformation för konferenssamtal:

SE: +46 (0) 8 505 100 31

UK: +44 (0) 207 107 06 13

US: +1 (1) 631 570 56 13

Från cirka kl. 12.30 återfinns presentationsmaterial på home.sandvik/se

Stockholm, 2 oktober 2023

Sandvik AB
 

För ytterligare information kontakta Louise Tjeder, chef för investerarrelationer, tel. 070-782 63 74 eller Johannes Hellström, Presschef, tel. 070 721 1008.

Sandvik-koncernen
Sandvik är en global, högteknologisk industrikoncern som tillhandahåller lösningar som förbättrar produktivitet, lönsamhet och hållbarhet inom tillverknings-, gruv- och infrastrukturindustrierna. Vi ligger i framkant inom digitalisering och fokuserar på att optimera våra kunders processer. Vårt världsledande erbjudande inkluderar utrustning, verktyg, tjänster och digitala lösningar för skärande metallbearbetning, gruvdrift, bergavverkning, krossning och sortering. Koncernen hade 2022 omkring 40 000 medarbetare och intäkter på cirka 112 miljarder SEK i runt 150 länder i kvarvarande verksamheter.
 

Taggar:

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.