Ny vd för Handelsbanken Liv

| 13 juli, 2021 | 0 kommentarer

Tobias Lindhe tillträder som vd för Handelsbanken Liv, Handelsbankens livförsäkringsbolag, den 16 augusti.

Handelsbankens kunder väljer i allt större utsträckning att lägga pensionslösningar i Handelsbanken Liv och livaffären har dubblerats de senaste åren. 

– När vi nu blickar framåt så är ett prioriterat område att fortsätta vidareutveckla våra produkter och tjänster och, integrerat med Handelsbanken, vårt erbjudande inom sparande och pension, säger Tobias Lindhe.

Tobias Lindhe efterträder Louise Sander, som tillträdde posten som Handelsbankens kommunikationschef, Chief Communications Officer, den 1 juli. Tobias Lindhe kommer närmast ifrån tjänsten som senior rådgivare på Centrala ekonomiavdelningen och har under de senaste åren varit ledamot i styrelsen för Handelsbanken Liv. Tobias har tidigare varit vice vd för Handelsbanken Liv och riskchef, Chief Risk Officer, för Handelsbanken PLC i Storbritannien.

– Att nu få möjligheten att operativt och på en daglig basis få vara del av verksamheten känns både inspirerande och roligt, samtidigt som jag känner en ödmjukhet inför uppdraget, säger Tobias. Mattias Sandholm, vice vd, är tillförordnad vd fram till Tobias Lindhes tillträde.

För ytterligare information kontakta Handelsbankens presstjänst:

[email protected]

+46 8 701 80 18

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *