Nya SaaS-leveranser till Reformhus

| 13 juli, 2022 | 0 kommentarer

Reformhus fortsätter att komma med beställningar av digitaliserade bopärmar och kommunikationsverktyg från OurLiving plattformen.

Denna gång gäller beställningen ett projekt i Färlöv, vid Araslövs golfbana. Det är nya parhus som är uppförda och inflyttning sker nu på söndag, den 17 juli.

 

 

Henrik Jarl, VD Compare-IT kommenterar:

-”Vi har ett tight samarbete med Reformhus och detta fortsätter nu genom Färlövs-projektet. Vi skalar kontinuerligt upp vår SaaS-affär och ser till att alla funktioner finns till hands i en och samma app – OurLiving appen. Vi vill fortsätta att stärka vår position inom Proptech och jobbar ambitiöst vidare tillsammans med befintliga och nya kunder”

 

 

 

För ytterligare information:

Henrik Jarl

VD, Compare-IT Nordic AB  

Telefon: 076 762 13 46  

E-post: [email protected]

 

 

Om Compare-IT

Compare-IT är ett teknikbolag inom digitalisering av fastigheter och boende. Grunden i bolagets SaaS-erbjudande är en digital boendeplattform och app som används av bostadsutvecklare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Plattformen och appen täcker en mängd olika tillämpningar som t.ex kommunikationsmodul, smarta hem, tillval, bopärm, ärendehantering och bokningsverktyg.

 

Om Reformhus

Reformhus har som mål att bli Sveriges ledande leverantör av energieffektiva villor och lägenheter. De har ett unikt sätt att bygga hus. De kombinerar hög energiprestanda med tunna väggar vilket ger mer boyta på samma byggyta. Reformhus fabrik i Hässleholm producerar villor och lägenheter som sedan monteras över hela Sverige.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.