Omställningsförsäkringarna för privatanställda arbetare under covid-19 – AGB och Trygghetsfonden TSL

| 22 september, 2020 | 0 kommentarer

Hur påverkar den ökande arbetslösheten under corona omställningsförsäkringen för privatanställda arbetare på svensk arbetsmarknad? Den 30 september arrangerar AFA Försäkring ett webbinarium tillsammans med Trygghetsfonden TSL, för att dela med sig av de erfarenheter som dragits utifrån det ökade inflödet av uppsägningar.

AFA Försäkring och Trygghetsfonden TSL kommer beskriver gemensamt hur det ökade inflödet av antalet uppsagda under pågående pandemi hanterats när det gäller Försäkring om avgångsbidrag (AGB) och TSL (Omställningsstöd).  

Medverkande:
Caroline Söder, vd för Trygghetsfonden TSL
Michel Normark, chef för partsrelationer och försäkringsvillkor på AFA Försäkring.

Digitalt seminarium/webbinarium
På grund av rådande omständigheter med covid-19, coronaviruset, kommer webbinariet att sändas digitalt vid planerad tidpunkt. En länk till det digitala seminariet kommer att skickas till dig som anmäler dig senast måndag 28 september.

Tid: onsdag 30 september kl. 9.00–10.00

Mer info och anmälan:

Är du journalist och vill anmäla dig till seminariet, mejla till presskommunikatör [email protected] senast måndag 28 september.

Är du inte journalist men är intresserad av att delta på seminariet, hör av dig till [email protected] senast måndag 28 september. 

Övriga frågor kring seminariet besvaras av Ulf Härnström på telefon 08-696 44 42.Välkommen att delta i vårt digitala frukostseminarium!

Om AFA Försäkring: 9 av 10 är försäkrade genom jobbet. AFA Försäkring ger trygghet och ekonomiskt stöd vid sjukdom, arbetsskada, arbetsbrist, dödsfall och föräldraledighet. Våra försäkringar är bestämda i kollektivavtal mellan arbetsmarknadens parter och vi försäkrar människor i privat näringsliv, kommuner, landsting och regioner. AFA Försäkring drivs utan vinstsyfte och förvaltar cirka 200 miljarder kronor. En viktig del av vår verksamhet är att stödja forskning och projekt som aktivt syftar till att förbättra arbetsmiljön. AFA Försäkring har cirka 650 medarbetare och ägs av Svenskt Näringsliv, LO och PTK. www.afaforsakring.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *