Partinc Capital investerar i finska SaaS-bolaget Seidat

| 17 augusti, 2022 | 0 kommentarer

Det svenska investeringsbolaget Partinc Capital AB investerar i det finska SaaS-bolaget Seidat.  Seidat tillhandahåller en cloud-baserad säljplatform som möjliggör ett smidigt säljflöde med hjälp av interaktiva och lättanvändliga säljmaterial och samarbetsfunktioner. 

Seidat möter dagens utmaningar vad gäller redigering, hantering, presentation, delande och analyserande av flexibla presentationer med en platform som passar både mindre lokala – och större internationella företag. De expanderar idag kraftigt och har en befintlig kundbas bestående av runt 300 företag. Med stöd från Partinc Capital så siktar Seidat på att förstärka deras förmåga att nå ut till kunder och vidare utveckla deras plattform, vilket planeras att realiseras genom flera nyrekryteringar i höst. 

Vi introducerades först till Seidat genom ett av våra portföljbolag och vi har genom dem sett med våra egna ögon hur deras erbjudande hjälper med att effektivisera säljprocessen. Deras attraktiva värdeerbjudande och rådande tillväxtstadie gör dem till en fantastisk investeringsmöjlighet för oss. Med denna investering och det nya inflödet av kapital i Seidat hoppas vi hjälpa dem med att vidare rulla ut deras tjänst till den internationella marknaden.” – Per Nordling, partner och styreleordförande Partinc Capital.

Jag ser Partinc Capital som en strategisk partner inför uppskalningen av vår B2B-SaaS verksamhet internationellt. Kapital är viktigt, men det är unikt att hitta ett sådant här partnerskap med personer som har haft framgångar med liknande utmaningar tidigare. Vi har nu fått tag på erfarna investerare, kapital för att accelerera rekryteringar och ett nätverk där vi kan dela erfarenheter med andra entreprenörer” – Paulus Perkkiö, VD Seidat.

Om Partinc Capital AB
Partinc Capital är ett svenskt investmentbolag med fokus på investeringar i SaaS-bolag som levererar mjukvarutjänster för ”business-to-business” relationer. Partinc Capital är en aktiv investerare som arbetar nära sina portföljbolag. Bolaget investerar i Norden och Benelux. Se www.partinccapital.com.

Om Seidat Oy
Seidat är ett finskt företag vars produkt är en cloud-baserad säljplatform som erbjuds genom en Software as a Service (SaaS) lösning. Företagets tjänst möjliggör användare att uppnå ett smidigt säljflöde genom interaktiva och lättanvända säljmaterial och samarbetsfunktioner. Se www.seidat.com

Kontaktpersoner:
Per Nordling, partner och styrelseordförande Partinc Capital
[email protected]
 +46 733 50 79 21

Paulus Perkkiö, CEO Seidat
[email protected]
+358 50 3249 248

 

 

 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.