Poolia tecknar avtal med Adda Inköpscentral AB (Fd Kommentus) avseende rekryteringstjänster till Sveriges Regioner och Kommuner

| 15 juni, 2021 | 0 kommentarer

Poolias avtal med Adda Inköpscentral AB avseende rekryteringstjänster inom delområde Executive Search – Top Management samt delområde Executive Search – Branschspecifikt träder ikraft i september och gäller i fyra år.

Vi är oerhört stolta och glada att Poolia Sverige AB blivit tilldelade ett rikstäckande ramavtalsförtroende avseende rekryteringstjänster inom Executive Search – Top Management samt Executive Search – branschspecifika områden som inkluderar Ekonomi/Juridik/HR/Administration, IT samt Teknik/Engineering/Fastighet m.fl och vi bedömer vår potential till 25 MSEK årligen” säger Maja Parker, Bid Manager på Poolia.

Maja Parker fortsätter ”Poolia har det senaste året intensifierat sina ansträngningar mot den offentliga marknaden och vi har den kunskap och erfarenhet som krävs för att kunna tillhandahålla den kompetensförsörjning som efterfrågas av den svenska offentliga sektorn.”

För ytterligare information kontakta:
Maja Parker, Bid Manager Poolia  [email protected] , 073-850 75 58
Jan Bengtsson, Koncernchef Poolia, [email protected] , 073-600 68 10

Pooliakoncernen arbetar med Uthyrning och Rekrytering av personal samt med Interim Management och Executive Search. Verksamheten bedrivs under de två varumärkena Poolia och Uniflex. Poolia finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland och arbetar framförallt med personal inom Ekonomi, Bank/Finans, IT, Life Science, Teknik, Kontor och Administration. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland och arbetar framförallt med personal inom Industri, Lager, Bygg och Kundservice. Koncernens moderbolag Poolia AB är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap. Bolagen inom den svenska delen av Pooliakoncernen är medlemmar i Almega-Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och/eller Akademikerförbunden.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *