Qlife genomför investerarpresentationer i december 2021

| 14 oktober, 2021 | 0 kommentarer

Qlife medverkar i två investerardagar i december där bolagets VD Thomas Warthoe presenterar bolaget och ger sina kommentarer på den senaste rapporten. Presentationerna sker digitalt, på engelska och följs av en frågestund.

Onsdagen den 1 december på Stora Aktiedagen i Stockholm

Kl 12.00-12.30

Torsdagen den 2 december på Västra Hamnen i Malmö

Kl. TBD

Investerare, analytiker och media behöver anmäla sig till respektive event. Presentationerna kommer att finnas tillgängliga hos respektive arrangör.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Thomas Warthoe, VD Qlife Holding

Epost: [email protected]
Telefon: +45-21 63 35 34

Qlife är ett medicin-tekniskt företag som strävar efter att revolutionera marknaden för klinisk biomarkörtestning av helblod. Genom att göra det möjligt att utföra tester hemma i stället för i vården underlättas tillgången till blodprov som kan främja monitorering av viktiga parametrar och bidra till bättre behandling. Bolagets aktie (QLIFE) är föremål för handel på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm med G&W Fondkommission som Certified Adviser (telefon: +46 (0)8-503 000 50,

e-post: [email protected]). Läs mer på Egoo.health, Qlifeholding.com eller följ oss på LinkedIn.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *