Rekordförsäljning i juli för Bodyflight

| 2 augusti, 2021 | 0 kommentarer

Juli månad visar årets bästa onlineförsäljning i båda vindtunnlarna.

Juli månad är är historiskt sett den svagaste månaden för Bodyflight men 2021 blev juli den starkaste månaden för onlineförsäljningen. 

Årets onlineförsäljning för juli är även starkare än juli tidigare år.
Onlineförsäljning Stockholm juli 2021- 848 Tkr, juli 2020 – 581 Tkr, juli 2019 – 780 Tkr.

Onlineförsäljning Göteborg juli 2021-555 Tkr, juli 2020 – 185 Tkr, juli 2019 – 264 Tkr.

Till onlineförsäljningen tillkommer faktureringar samt försäljning på plats. 

”Det är väldigt roligt att försäljningen har kommit igång trots en varm sommar. Juli månad är den bästa för Göteborgstunneln någonsin och den bästa i år för Stockholm. Onlineförsäljningen är en bra indikator på hur många som kommer och flyger på Bodyflight och det som driver omsättningen. De fina siffrorna kommer troligtvis av en ambitiös marknadsplan där vi har samarbete med Miami Advertising Agency samt att restriktionerna lättat upp” säger VD Micha Velasco.

Denna information är sådan som Bodyflight är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2021-08-02 08:10 CET.

Micha Velasco, VD

Telefon: +46 701072444
E-post: [email protected]

www.bodyflight.se
 

Om Bodyflight

Bodyflight är ett upplevelsebolag som äger och driftar Sveriges två enda vindtunnlar för fallskärmshoppning inomhus. En vindtunnel finns i Säve, Göteborg och en i Bromma, Stockholm. Numera är Bodyflight ett bolag, ett varumärke och en självständig idrott där ett flertal SM-tävlingar har hållts. Sedan 2020 har Bodyflight status som friskvårdsberättigad aktivitet vilket innebär att Bodyflights samtliga upplevelser berättigar till friskvårdspeng. Bodyflights mål är att växa bolaget genom breddning av utbudet och ökad lönsamhet. 

Läs mer om Bodyflight på www.bodyflight.se
 

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *