Rikshems årsredovisning för 2020 publicerad

| 29 mars, 2021 | 0 kommentarer

Rikshem har publicerat års- och hållbarhetsredovisning för 2020. Års- och hållbarhetsredovisningen finns bifogad samt tillgänglig på Rikshems hemsida,www.rikshem.se.

Tryckt års- och hållbarhetsredovisning finns tillgänglig från mitten av april 2021. Då kommer även engelsk version av års- och hållbarhetsredovisningen att finnas tillgänglig på hemsidan.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Anders Lilja, CFO, 010-70 99 308, [email protected]

Jennie Wolmestad, kommunikationschef, 070-687 18 57, [email protected]

Denna information är sådan information som Rikshem AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades för offentliggörande den 29 mars 2021 kl. 08:00 CET.

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi äger, förvaltar och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter i utvalda kommuner och erbjuder ett tryggt, trivsamt och flexibelt boende i attraktiva lägen. Rikshem ska vara en långsiktig samarbetspartner till kommuner och ägs av Fjärde AP-fonden och AMF. Läs mer på rikshem.se

www.rikshem.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *