Rogue Planet Games lansera PlanetSide 2 – Surf & Storm

| 20 juli, 2022 | 0 kommentarer

Rogue Planet Games lanserar PlanetSide 2 – Surf & Storm på PC, som innehåller anfallsfartyget Corsair, det första riktiga örlogsfartyget som lagts till PlanetSide 2. Denna patrullbåt är den snabbare, elegantare, vattenburna motsvarigheten till Sunderer, med en stort fokus på den nödvändiga logistiken för att snabbt flytta spelare runt Oshurs ökedja.

Passagerare är inte bara där för att förflyttas fram och tillbaka. Var och en av de fem passagerarsätena har tillgång till det helt nya Katapultsystemet, som gör att passagerarna kan skjuta upp sig själva som en kanonkula i den riktning de själva väljer. Med lite sikte (och en inbyggd funktion för säker landning) kommer du att kunna landa precis där handlingen äger rum, redo att göra skada.

Fullständig information om Surf & Storms lansering på PC finns på Rogue Planet Games blogginlägg här och här. Du kan också komma åt alla tillgångar här.

Surf & Storm Launch Trailer är tillgänglig här.

PlanetSide 2, det prisbelönta, massivt multiplayer online first-person shooter-spelet är också tillgängligt på PC.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA:

Ji Ham, tillförordnad VD
Tel: +46 70 065 07 53
[email protected]

Fredrik Rüdén, vice VD och CFO
Tel: +46 733 117 262
[email protected]

OM EG7

EG7 är en koncern inom spelindustrin som utvecklar, marknadsför, förlägger och distribuerar PC-, konsol- och mobilspel till den globala spelmarknaden. Bolaget har 470+ spelutvecklare och utvecklar sina egna originella IP:n, samt är konsulter till andra företag världen över genom sina spelutvecklingsdivisioner Daybreak Games, Piranha Games, Toadman Studios, Big Blue Bubble och Antimatter Games. Dessutom har koncernens marknadsavdelning Petrol bidragit till att släppa 1 500+ titlar, varav många världsberömda varumärken såsom Call of Duty, Destiny och Elden Ring. Koncernens förläggar- och distributionsavdelningar Innova och Fireshine Games besitter expertis inom både fysisk och digital förläggning. Koncernen har sitt huvudkontor i Stockholm med cirka 880 anställda i 16 kontor världen över.

Nasdaq First North Growth Market Ticker Symbol: EG7

Certifierad Adviser: Eminova Fondkommission AB, Tel: +46 8 684 211 00

VIKTIG INFORMATION

Styrelsen för Enad Global 7 AB (publ) bedömer att informationen i detta pressmeddelande ej är av kurspåverkande karaktär men att det alltjämt är av betydande vikt att enhetligt via offentliggörandet kommunicera informationen till bolagets intressenter.

 

 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.