Sanolium AB publicerar årsredovisning och hållbarhetsrapport för 2021

| 28 april, 2022 | 0 kommentarer

Sanolium AB, ägare av Cambio koncernen, publicerar idag företagets årsredovisning för räkenskapsåret 2021. I anslutning till årsredovisningen publiceras även bolagsstyrnings- samt hållbarhetsrapport för räkenskapsåret 2021.

Årsredovisningen, Bolagsstyrningsrapporten och Hållbarhetsrapporten finns nu tillgängliga på https://www.cambiogroup.com/about-us/investor-relations/ .
 

Denna information är sådan som Sanolium är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2022-04-28 09:26 CET.

r ytterligare upplysningar:

Niklas Berglund, CFO
Telefon: +46 8 691 49 00
E-post: [email protected]

Sanolium AB äger Cambio koncernen. Det största dotterbolaget inom koncernen är Cambio Healthcare Systems. Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer samt verksamhetssystem för kommuner. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och omsorg. Cambio är en marknadsledande leverantör i Norden med ett heltäckande erbjudande för hela kedjan inom vård och omsorg med målet att erbjuda de mest innovativa digitala lösningarna för regioner och kommuner.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.