SensoDetect®s valideringsstudie i Bolivia är nu publicerad. Introduktion på den sydamerikanska marknaden fortsätter

| 9 maj, 2022 | 0 kommentarer

Valideringsstudien i Bolivia är nu publicerad och går att läsa på https://www.ecronicon.com/ecne/ECNE-14-01016.php

Som tidigare annonserat ingick 88 personer från Sverige och 72 personer från Bolivia och gjordes i samarbete med Universidad Privada de Santa Cruz de la Sierra i Bolivia (länk till tidigare PM). Studien gav även enligt förväntan både en hög sensitivitet och specificitet i att förutsäga en ADHD diagnos 

”Vårt samarbete med ICYS Medical fortlöper enligt plan och produkten har tagits emot väl av de kliniker som kontaktats i Bolivia såväl som Chile. Nu fortsätter vår lansering med ökad takt”, säger VD Per-Anders (PA) Hedin. 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

PA Hedin, VD Sensodetect AB

+46 (0)73-068 64 20
[email protected]

SensoDetect belyser genom patenterad utrustning hjärnstammens reaktioner på ljudstimuli i syfte att ge sjukvården tydliga avvikelser och mönster för användning inom främst psykiatrin. Målet är att öka effektiviteten inom psykiatrin och därmed nyttan för sjukvården, samhället, patienter och anhöriga. SensoDetect är sprunget ur mångårig forskning vid Kliniskt psykoakustiskt laboratorium i Lund. Bolagets aktie är listad på Spotlight.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.