Skanska bygger datacenter i London, UK, för GBP 53M, cirka 620 miljoner kronor

| 20 december, 2021 | 0 kommentarer

Skanska har tecknat avtal VIRTUS om att bygga ett nytt datacenter i Londons tunnelbana, UK. Kontraktet är värt GBP 53M, cirka 620 miljoner kronor, vilket kommer att inkluderas i orderingången för Europa för det fjärde kvartalet 2021.

Kontraktet avser design och byggnation av för datacentret LONDON11. Det inkluderar byggnation och inredning sex nya datahallar, externa stålstrukturer, anläggningsutrymmen för mekaniska-, elektriska- och VVS-installationer, samt all tillhörande infrastruktur inom datahallarna, och inredning av kontorsytor.

Byggnationen inleds i december 2021 och projektet kommer att vara slutfört under våren 2023.

För ytterligare information kontakta:

Jacob Birkeland, Press- och Public Affairs-chef, Skanska AB, tel 010 449 19 57

Direktlinje för media, tel 010 448 88 99

Detta samt tidigare pressmeddelanden finns också på www.skanska.com.

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och umgås. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största bygg- och projektutvecklingsföretag med en omsättning på 159 miljarder kronor under 2020. Skanska är verksamma i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos över 32 000 medarbetare skapar vi innovativa och hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid. Tillsammans går vi i täten för ett bättre samhälle.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.