SkanskaFinancial Services AB (publ)s halvårsrapport, januari-juni 2022, publicerad

| 31 augusti, 2022 | 0 kommentarer

Skanska Financial Services AB (publ)s halvårsrapport för januari-juni 2022 finns bifogad i detta pressmeddelande samt finns tillgänglig på bolagets webbplats, www.group.skanska.com/sv/investerare/finansiering/skanska-financial-services-ab/.

Denna information är sådan som Skanska Financial Services AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades, genom nedanstående Senior Vice President Investor Relations försorg, för offentliggörande den 31 augusti 2022 kl. 14:00 CET.

För ytterligare information kontakta:

Antonia Junelind, Senior Vice President Investor Relations, Skanska AB, tel: 010 448 62 61

Louise Hallqvist, Senior Vice President Skanska Financial Services, Skanska Financial Services AB, tel: 010 448 86 86

Direktlinje för media, tel: 010 448 88 99                                                                                                              

Detta samt tidigare pressmeddelanden finns också på www.skanska.com.

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och umgås. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.