Skara Sommarland blir Skara Vinterland

| 1 april, 2021 | 0 kommentarer

Skara Sommarland får en extra säsong, Skara Vinterland. Vintern 2021, december – februari, övergår Skara Sommarland till Skara Vinterland. Alla pooler kommer att frysas och istället användas som skridskobanor. Det kommer även finnas möjlighet för bastu, isbad och skridskouthyrning. ”Det här kommer bli ett riktigt jävla kallbad för alla i Skara”, säger Janne Nilsson, vd på Skara Sommarland.

Vintern 2021 får Skara Sommarland en extra säsong när parken för första gången övergår till Skara Vinterland. När säsongen 2020 blev inställd ville Skara Sommarland addera något nytt för sina gäster, då föddes idén till Skara Vinterland. Under hela vintern fryser vi alla pooler och parken tematiseras om till ett isparadis. Allt från isbad och bastu till skridskoåkning kommer erbjudas. Det kommer även finnas skridskouthyrning och det också bra att ta med egna skridskor.

Skara Vinterland ska vara en plats för all slags skridskoaktivitet. Det lokala ishockeylaget, Skara IK har abonnerat flera isbanor och kommer att träna i parken vissa dagar under vintern. Avsikten är också att anordna en utematch i parken som allmänheten kan komma och titta på. Målsättningen är att Skara Vinterland ska vara en positiv kraft för alla i närområdet och vara ett lyft för hela Skara med omnejd.

– Det här kommer bli ett riktigt jävla kallbad för alla i Skara, säger Janne Nilsson, vd på Skara Sommarland.

Skara Vinterland siktar på att öppna i december 2021 och mer information kring exakta datum kommer finnas på Skara Sommarlands hemsida inom kort.

För mer information kontakta:
Janne Nilsson, vd
010-708 80 08
[email protected].

För pressbilder, besök vår Bildbank på bilder.parksandresorts.com/skarasommarland.

Skara Sommarland är Skandinaviens största vattenpark. Parken har utöver ett vattenland även en tivolidel och gokartbanor. Med 46 attraktioner, fyra restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, spel, kiosker och caféer är Skara Sommarland fyllt med upplevelser för hela familjen. 2019 hade Skara Sommarland ca 450 anställda under säsong och gästades av ca 285 000 besökare. Skara Sommarland är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *