SMART HIGH TECH: Smart High Tech deltar på Stora Aktiedagen i Göteborg

| 7 november, 2022 | 0 kommentarer

Tisdag den 8 november 2022 kl 16:00 medverkar Smart High Tech på Aktiespararnas evenemang Stora Aktiedagen i Göteborg. VD Lars Almhem kommer att ge en överblick av verksamheten, kunderna, marknaden, byggandet av en ny högteknologisk industri på Arendal i Göteborg och den fortsatta tillväxtsresan samt svara på moderatorns frågor kring bolaget.

Snart High Tech inbjuder alla som är intresserade, analytiker eller aktieägare, att ta del av presentationen live på webben, via www.aktiespararna.se/tv/live. Evenemanget är öppet för alla och kräver inget medlemskap hos Aktiespararna. Ingen anmälan krävs för att följa evenemanget digitalt.

När: 8 november kl 16:00

Var: Svenska Mässan, Göteborg, sal G3 och digitalt via www.aktiespararna.se/tv/live

Notera att Smart High Tech’s Q3-rapport släpps den 8 november kl 08:30.

För mer information om SHT Smart High-Tech AB, vänligen kontakta:

VD Lars Almhem                                     

+46 70 418 00 00                                    

[email protected]

Kort om SHT Smart High-Tech AB

SMART HIGH TECH har genom den patenterade produkten SHT-GT TIM utvecklat ett unikt grafenförstärkt gränssnittsmaterial, så kallat ”Thermal Interface Material”, TIM, för elektronik- och kraftmodulkylning som leder värme effektivt både i vertikalt och i horisontellt led. Ökad kylningsförmåga krävs av industrin för att fortsätta kunna utveckla högprestandaelektronik som är mindre, lättare, snabbare med mer funktionalitet på ett hållbart sätt genom lägre energikonsumtion.

Visionen för SMART HIGH TECH är att bli en globalt ledande leverantör i världen av nanobaserade material och lösningar för applikationer för termisk kylning av elektronik som bidrar till ett hållbart samhälle. Detta ska ske genom hög grad av automation i kombination med ett unikt och patenterat grafenförstärkt kylmaterial. SMART HIGH TECH har tillverkningslokaler av sin GT-produkt såväl i Göteborg som i Kina som säljs till företag inom elektronikbranschen.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *