Smoltek presenterar på Stora Aktiedagen, tisdag 30 november

| 24 november, 2021 | 0 kommentarer

Håkan Persson, vd för Smoltek presenterar bolaget på Aktiespararnas event Stora Aktiedagen, tisdag 30 november. Presentationen sänds live samt on-demand via Aktiespararnas Youtube-kanal samt på www.aktiespararna.se. Presentationen är ca 20 minuter följt av 10 minuter Q&A. 

Tisdag 30 november, klockan 12:00 medverkar Smoltek på Aktiespararnas evenemang Stora Aktiedagen i Stockholm. Bolagets vd, Håkan Persson kommer att presentera bolaget på plats och svara på frågor efter presentationen.

Vi inbjuder dig som journalist, analytiker och aktieägare att ta del av presentationen live på webben, via www.aktiespararna.se/tv/live. Evenemanget är öppet för alla och kräver inget medlemskap hos Aktiespararna. Ingen anmälan krävs för att följa evenemanget.

Passa på att ställa dina frågor till Håkan Persson, genom att skicka ett sms till 079-347 98 45 eller maila till [email protected] Inkomna frågor kommer att förmedlas av Aktiespararnas moderator i samband med frågestunden efter presentationen. Du kan skicka in dina frågor redan nu eller i samband med presentationen.

Information  
När: Tisdag 30 november, kl. 12:00   
Var: www.aktiespararna.se/tv/live

För ytterligare upplysningar: 
Håkan Persson, vd Smoltek Nanotech Holding AB,
Mail: [email protected]    
Telefon: +46 760 52 00 53
Webb: www.smoltek.com/investors

Smoltek utvecklar processteknik och koncept för applikationer baserade på kolnanoteknik för att lösa avancerade materialtekniska problem inom flera industrisektorer. Bolaget skyddar sin unika teknik genom en omfattande och växande patentportfölj bestående av ett 100-tal sökta patent, varav 70 är beviljade. Smolteks aktie är noterad på Spotlight Stock Market under kortnamn SMOL. Smoltek är ett utvecklingsbolag och framåtblickande uttalanden avseende tid till marknad, produktionsvolym och prisnivåer ska tolkas som prognoser och ej utfästelser.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *