Sofia Wistam släpper nya smyckeskollektioner

| 26 mars, 2020 | 0 kommentarer

Sofia Wistam är mest känd som TV-profil, men har genom åren även arbetat som stylist, fotograf, regissör, designer, influenser, radiopratare och podcastare. De senaste åren har hon arbetat med det programmet Sofias Änglar, där hon hjälper familjer som ställts inför tuffa prövningar i livet.

I detta arbete föddes 2018 idén om att skapa smycken som man kan bära för att bli påmind om det som är viktigt i livet. Sedan dess har Sofia skapat flera kollektioner, däribland succén ”Mamma”, som bärs av många kända svenska profiler. Nu är det äntligen dags att presentera vårens nyheter, som är döpta till Minnen och Vi Två.

DE NYA KOLLEKTIONERNA

MINNEN
Denna kollektion består av smycken med små kulor, där tanken är att varje kula ska påminna om ett fint minne. Det kan vara en första kyssen, ett äventyr, ett möte eller en person. Helt enkelt en erfarenhet, eller ett ögonblick i tiden, som format just ditt liv, eller den du väljer att ge det till. Kanske din älskade, bästa vän eller mamma.
I smyckesasken kan du även skriva ner dina tankar och ”ladda” kulorna med de speciella minnena. Så att den som bär smycket hela tiden kan bli påmind om lyckliga stunder.
 

”Vi är våra minnen. En bit tid och rum. En upplevelse. En erfarenhet. Ett ögonblick i tiden.”

VI TVÅ
Kollektionen symboliserar allt det härliga och kraftfulla i tvåsamhet. Och hur viktiga kärleksfulla och vänskapliga relationer är. Att ha någon att dela sin vardag, fest och livsäventyr med är fantastiskt. En fin present till en vän eller din kärlek.

”Du är min bästa vän. Du är viktig. Du ger mig kärlek och kraft. Jag finns här för dig.”

FÖR MER INFORMATION, FRÅGOR ELLER BOKNING AV INTERVJUER MED SOFIA

Angelina Jolin 070-345 42 45

Magnus Wistam 0761-28 28 28

För pressrelease i PDF format http://gantrack.com/t/pm/2907881435560/

För bildbank: https://starstudio.smugmug.com/Sofia-Wistam/

OM FÖRETAGET BY SOFIA WISTAM

Företaget startades 2018 och säljer endast sina smycken on-line via websidan sofiawistam.se. Smyckena blev en succé direkt och första året såldes över 10 000 smycken.

Sofia designar och konceptualiserar alla smycken. Till driften av företaget har hon bland annat hjälp av sin make Magnus som tidigare har jobbat många år som VD för Efva Attling och suttit i styrelsen för Engelbert Juveler.

OM SOFIA WISTAM

Sofias måtto är att försöka säga JA så ofta det bara går. Detta har tagit henne ut på många äventyr och ställt henne inför mängder av roliga utmaningar genom åren. Hon beskriver sitt liv som en bok eller film, där hon har insett att de jobbiga kapitlen också behövs. För perspektiv och för ödmjukhet. 

Sofia startade sin karriär på 80-talet som fotograf och stylist och arbetade med flera av Sveriges största artister. Redan då älskade hon form, kreativitet och lekfullhet.

Vid 27 års ålder började hon med tv, och har där tangerat många olika tv-genrer. Allt från barnprogram som Soff-i-propp och galor, till tävlingsprogram och dokumentärer. 

Hon har även arbetat som programledare i radio.

Idag är Sofia ständigt aktuell i olika TV program, framför allt Sofias Änglar på Kanal 5, och i sina sociala media kanaler.

I podcasten Wahlgren & Wistam kan man varje vecka höra henne och artisten Pernilla Wahlgren prata om livets bergodalbana. Och såklart även som smyckesdesigner.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *