Sommarkampanj Göteborg med Bodyflight inledd

| 22 juni, 2021 | 0 kommentarer

I Göteborg inleder Bodyflight idag en sommarkampanj som kommer att gå i Radio, digitala kanaler och events fram till mitten av augusti. Kampanjens mål är att stärka närvaron och kännedom om Bodyflight.

Bodyflights sommarkampanj inleds idag i Göteborg. Den kommer att pågå till mitten av augusti och syftar till att stärka kännedom om Bodyflights varumärke och öka försäljningen.

I centrum av sommarkampanjen ligger Bodyflights familjeerbjudande. Kampanjen består av tre delar, en radiokampanj där Bodyflight sänder radiospotar i Mix Megapol, NRJ och Rockklassiker i Göteborg. Den digitala marknadsföringen sker främst i Sociala media, Google samt bannerannonsering. Utöver det kommer ett antal events att genomföras under sommaren i Göteborgsområdet.

Håll utkik efter oss på stan eller stranden i sommar. Upplevelsen är fantastisk och kampanjen kommer att ge den rättvisa 

säger Janne Hartlin, ny Göteborgsbaserad styrelseledamot i Bodyflight Sweden

Micha Velasco, VD

Telefon: +46 701072444
E-post: [email protected]

www.bodyflight.se
 

Om Bodyflight

Bodyflight är ett upplevelsebolag som äger och driftar Sveriges två enda vindtunnlar för fallskärmshoppning inomhus. En vindtunnel finns i Säve, Göteborg och en i Bromma, Stockholm. Numera är Bodyflight ett bolag, ett varumärke och en självständig idrott där ett flertal SM-tävlingar har hållts. Sedan 2020 har Bodyflight status som friskvårdsberättigad aktivitet vilket innebär att Bodyflights samtliga upplevelser berättigar till friskvårdspeng. Bodyflights mål är att växa bolaget genom breddning av utbudet och ökad lönsamhet. 

Läs mer om Bodyflight på www.bodyflight.se
 

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *