SOTKAMO SILVER AB: KARRI ALAMERI AVGÅR FRÅN STYRELSEN

| 31 augusti, 2022 | 0 kommentarer

Pressmeddelande: Stockholm den 31 augusti 2022, klockan 16:50.

 

Karri Alameri, styrelseledamot i Sotkamo Silver AB, har meddelat sin avgång från styrelsen från och med idag. Anledningen till avgången är hans utnämning som vd för Sparbanksförbundet (Säästöpankkiliitto).

Bolagets valberedning kommer att bedöma läget och vid behov påbörja arbetet med att utse en ny styrelseledamot.

”Karri Alameri utsågs till styrelsen 2020. Jag vill tacka Karri för det utmärkta arbete som han gjort för bolaget, både i styrelsen och i revisionsutskottet, och jag önskar honom framgång i sin nya roll”, säger Eeva- Liisa Virkkunen, styrelsens ordförande.

Stockholm den 31 augusti 2022

Sotkamo Silver AB

Erkki Kuronen, CEO

 

Kontaktperson

Erkki Kuronen, CEO, tel. +358 50 599 3539

Denna information är sådan information som Sotkamo Silver AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning och lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 31 augusti 2022, klockan 16:50.

De officiella börsmeddelandena ges på svenska och det kan finnas skillnader i de översatta versionerna. I händelse av skillnader gäller den svenska versionen.

 

Om Sotkamo Silver AB

Sotkamo Silver har som affärsidé att utveckla och utvinna metallfyndigheter med långt tagna hänsyn till människor och miljö. Bolaget äger Silvergruvan i Sotkamo, var produktionen började i mars 2019. Dessutom har företaget mineralrättigheter till mineralfyndigheter som innehåller ädelmetaller och basemetaller i Finland.

Sotkamo Silver tillämpar International Financial Reporting Standards IFRS, såsom de antagits av den Europeiska Unionen.

Sotkamo Silvers tickerkod är SOSI på NGM Main Regulated Equity och SOSI1 på Nasdaq Helsinki.

ISIN-nummer för Sotkamo Silver AB:s aktier är SE0001057910.

Legal Entity Identifier (LEI) nummer: 213800R2TQW1OZGYDX93.

Läs mer om Sotkamo Silver på www.silver.fi

Företagets pressmeddelanden och finansiella meddelanden distribueras av Cision Sverige och finns på webbplatsen www.silver.fi

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.