Stockmann förbereder en stängning av alla sina varuhus i Finland pga. de striktare coronavirusrestriktionerna och inleder samarbetsförhandlingar

| 26 mars, 2021 | 0 kommentarer

STOCKMANN Oyj Abp, Pressmeddelande 26.3.2021 kl. 12.00 EET

Stockmann inleder samarbetsförhandlingar för hela personalen i Finland pga. striktare restriktioner förorsakade av coronavirussituationen samt de negativa inverkning dessa har på affärsverksamheten. Målet är att förbereda sig att anpassa personalmängden för en situation där kunderna pga. striktare coronavirusrestriktioner inte kan besöka varuhusen, samt för en omedelbar minskning i omsättningen förorsakad av situationen. Stockmanns nätbutiksverksamhet fortsätter som normalt.

Samarbetsförhandlingarna inleds under vecka 13, och i dem förhandlas om eventuella permitteringar för en period på högst 90 dagar i en situation där varuhusen eventuellt måste stängas. Förhandlingarna berör ca 1 200 personer i samtliga varuhus och stödfunktioner i Finland.

Ytterligare information:
Jari Latvanen, verkställande direktör, tel. 09 121 5606
Niko Pesonen, Chief Sales Officer, tel. 050 3429250

www.stockmanngroup.com

STOCKMANN Oyj Abp

Jari Latvanen
verkställande direktör

Distribution:
Principal media

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *